LUKSUZ NA PARIŠKI NAČIN: LOUIS VUITTON OTVORIO PRVI CAFE I RESTORAN!

Poznata pariška modna kuća Louis Vuitton odlučila je proširiti vidike te je 01.02. u Osaki u Japanu otvorila svoja prva dva gastro objekta.

Riječ je o Le Café V i Sugalabo V, cafeu i restoranu u kojem će svi ljubitelji dobre hrane moći uživati u jelima poznatog kuhara Yosuke Suga.

Le Café V nije samo običan kafić. Smješten je na samom vrhu zgrade tj. na četvrtom katu. Posjeduje koktel bar i vanjsku terasu, što ga čini idealnim za relaksaciju i odmor nakon kupovine.

Kada je riječ o restoranu Sugalabo V, svaki njegov detalj, pa i pribor za jelo, kreiran je posebno za Louis Vuitton od strane njegovih dugogodišnjih suradnika. Unutar objekta postoji i odvojeni dio rezerviran za privatne večere, a pripremljeni su posebno osmišljeni meniji koje možete pronaći samo na ovom mjestu.

Ukoliko želite posjetiti ovo spektakularno mjesto, obavezno napravite rezervaciju, budući da je u restoranu dozvoljen ograničen broj večera po noći.

Louis Vuitton nije prvi brend koji se pored mode odlučio okušati i u pružanju gastro usluga. Na ovaj način mnogi su svojim posjetiteljima pružili novu dimenziju kupovine, jer poslije završetka iste mogu da se opuste uživajući u omiljenim slasticama.

Pripremila: I.B., foto: Facebook

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik