MARKO KUTLIĆ: NADOLAZEĆA HRVATSKA ZVIJEZDA IMA 23 GODINE I VEĆ DVOJE DJECE!

Tko bi rekao da mladi pjevač Marko Kutlić sa 23 godine već je dvostruki otac. Dvoipolgodišnjeg Petra i pola godine starog Pavla odgaja zajedno sa suprugom Marijom, iako su odnedavno rastavljeni.

Bivši pjevač grupe “Pravila igre” često na društvenim mrežama pokazuje kako je odgovoran otac, unatoč svojim godinama. Iako su on i supruga na različitim stranama ljubavi, biti roditelj mu je fokus broj jedan, kako je nedavno priznao hrvatskim medijima.

View this post on Instagram

ranojutarnji maz 🥰 #fatherandson #eternallove

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

Sa majkom svoje djece više nije u ljubavi, ali jeste sa mladom pjevačicom Antonelom Nelom Đinđić s kojom je nedavno snimio i duetsku pjesmu. Par je uveliko vani sa svojom vezom, iako se možda može pomisliti kako je rano za nove početke, jer Marko ima dijete staro ni godinu dana.

View this post on Instagram

Ljudi sutra je zadnji dan… a nama je fakat stalo do ovog… i zato vas MOLIM da glasate za našu pjesmu #uzagrljajuspašeni i pošaljete svim članovima obitelji link ankete koji je u OPISU mog profila i na Ig storiju! Svaki vaš glas nam znači neopisivo puno, jer možda je baš on onaj koji će odlučiti koja je najbolja domaća pjesma @narodniradio u 2019. godini.🤞🏻 Sutra u ćemo vam Nela i ja pokloniti jedan video kao 🎁 za sve vas koji ste glasali za nas i približili nas “Danu najbolje domaće glazbe”, a u 20h objavljujem tri pobjednika giveawaya i dobitnike albuma.😄 Hvala vam od srca!🙏🏻 Vole vas Nela i Marko!💙 . . . . #narodni #dnng #dannajboljedomaćeglazbe #neladindic #markokutlic #uzagrljajuspašeni #loveyouall #širimoljubav

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

Osim u ljubavi ide mu dobro i poslovno pa je nedavno pobijedio na Zagrebačkom festivalu, a bio je i u konkurenciji za nagradu Cesarica.

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik