SLAVNI OŽENJENI VODITELJ “IZAŠAO IZ ORMARA”!

Phillip Schofield jedno je od najpoznatijih TV lica u Velikoj Britaniji, a danas je njegova popularnost kulminirala na jedan neočekivani način. Na svim je portalima u zemlji, jer je iznenada “izašao iz ormara”! Popularni voditelj suprug i otac dvije kćeri iznio je da ne može više.

Za otkrivanje istine, voditelj je izabrao Instagram gdje je iznio priznanje. Mada su mnogi mislili kako je račun hakiran, pokazalo se kako to nije slučaj. “Nitko ne zna što sve pogađa naizgled savršene pojedince i obitelji i kakve ih brige tište, te kako svi oni nose sa tim. Isto tako ne znate što je mene mučilo i s čim sam se borio posljednjih nekoliko godina. Uz pomoć moje divne žene Seph i naše dvije kćerke došao sam do zaključka da sam gay.” napisao je Phillip.

Schofield je inače u braku 27-godina i sa suprugom Steph ima dvije kćerke Molly i Ruby. Voditelj je uživo jutros gostovao na Sky News-u u jutarnjem programu i slomio se pred kamerama.“Ne znam je li ovo pravo vrijeme za ovaj potez. Ali u mojoj glavi je to bio taj trenutak”. izjavio je Phillip kroz suze. Ipak, ljudi na socijalnim mrežama nisu mu to zamjerili i pojavilo se puno podrške nakon što je jutros hrabro istupio. BBC-jeva voditeljica Victoria Derbyshire napisala je: “Šaljemo ti puno ljubavi Schofe zbog ove otvorene iskrene i ponosne objave.”

Podržao ga je Ian H Watkins, koji je ispisao povjest kada je po prvi puta javno u TV showu plesao sa muškarcem kao partnerom.”Dobrodošao u našu šarenu obitelj.” poručio mu je Ian.

S.M

Foto: SkyNews Printscreen

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik