PRIČA KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU: PRONAŠLA LJUBIMCA UZ POMOĆ LIMENKE PIVA!

Monica Mathis is američke savezne države Iowa ponovno je sa svojim psom nakon godina razvojenosti, I to zahvaljujući naljepnici na limenci za pivo.

Monica je tragala za svojom kujicom Hazel nekoliko mjeseci od kada je nestala iz obiteljskog dvorišta. Izgubila je svaku nadu da će svog ljubimca ikada vidjeti, a onda je ugledala na Facebooku poznato pseće lice, kada je pivovara iz 1.600 kilometara udaljene Floride postavila fotografije pasa za usvajanje na svoje limenke da bi pomogla lokalnom azilu.

Special Adoptable Dog Beer Release Benefit at this Sunday’s Yappy Hour 1-4PM!• Partnering with this month's cause,…

Objavljuje Motorworks BrewingPetak, 17. siječnja 2020.

 

Bila je to Hazel, omiljeni mješanac zlatnog terijera Mathisovih. Oduševljenoj vlasnici nije bilo jasno kako je kujica prešla toliki put između dvije toliko udaljene savezne države.

Mathisovi su se nedugo nakon nestanka psa preselili u Minnesotu, pa iako je Hazel u azilu bio očitan čip, potraga za vlasnicima bila je neuspješna.

“Čak i kada sam se odselila moja potraga nije prestajala. Selidba sa sedmero djece bila je sama po sebi teška, ali sam svejedno zvala ljude u straom kraju  i raspitivala se o Hazel,”  kazala je Mattis za BBC.

“To je moj pas,” napisala je iznenađena Monica na postu pivovare Motorworks Brewing čim je ugledala svoju ljubimicu.

Azil je od nje zatražio dokaz da je pas njen, uključujući veterinarske kartone i fotografije.

Iako je dosta dokumentacije izgubila tijekom selidbe, uspjela je prikupiti dokaze, pa je nekoliko dana kasnije azil objavio kako Hazel ide kući.

S.M/BBC

Foto: Facebook/Twitter

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik