SPALIO 700.000 EURA KAKO BI IZBJEGAO ALIMENTACIJU!

Poslovni čovjek iz Kanade Bruce McConville šokirao je sve okupljene na sudu kada je kazao kako je spalio skoro 700.000 eura kako ih ne bi dao bivšoj ženi za alimentaciju.

Kako je sam posvjedočio, podigao je iz šest banaka iznos u obrocima i spalio ga na dvije lomače. Kaže kako ima priznanice kojima bi to dokazao, ali ga nitko nije vidio kako spaljuje novac niti postoji snimak.

“Spalio sam ga. Frustriran sam brakorazvodnom parnicom I svjestan sam kako sam na taj način naštetio i djeci. Ali materijalno mi ništa ne znači,”  kazao je Bruce na sudu.

Sudija nije povjerpovao u njegovu priču I dredio mu je pritvor od 30 dana zbog nepoštovanja suda i priprijetio još gorom kaznom ako nastavi lagati.

Bruce je još nekoliko puta pokušao na razne načine izbjeći alimentaciju. Ranije je prodao djelove svoje imovine i kapitala bivšem knjigovođi, iako mu je rečeno da to ne radi dok se utvrđuje njihova vrijednost.

Bruce McConville inače je osebujna ličnost. Kandidirao se i za gradonačelnika a youtube je pun njegovih čudnih videa. Nitko zapravo ne zna koliko ima novca, koliko duguje supruzi i na što je sve spreman kako bi prevario obitelj i sud.

S.M

Foto: Printscreen Youtube

 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik