ZVIJEZDA SERIJE „LJUBAV OSVETNIKA“: UPOZNAJTE LIJEPU EBRU ŞAHIN!

Prelijepa Ebru Şahin 25-godišnja je glumica rođena u Istanbulu. Trenutno je gledamo u glavnoj ulozi u turskoj seriji „Ljubav osvetnika“, gdje utjelovljuje lik Reyyan.

Lijepa Ebru poznata nam je još od ranije iz serije „Istanbulska nevjesta“, u kojoj je ostvarila svoju prvu pravu ulogu.

Od malena imala je dva sna. Jedan – da postane glumica, i drugi – da postane profesionalna sportašica. Iako je krenula za sportskom karijerom i završila Sportsku akademiju na Sveučilištu u Istanbulu, nikada nije prestala razmišljati o glumi.

View this post on Instagram

#hercaiyenisezon 🧡 hoşbulduk 😌

A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin) on

Bavljenje glumom oduvijek je bila njena žarka želja, za koju joj je falilo pomalo hrabrosti.

Ipak, Ebru je ubrzo shvatila da je gluma jedino ono čime se želi baviti u životu. Ispočetka, krenula je sa glumom u reklamama, nakon kojih su uslijedile ponude za kinofilmove.

Zatim, mlada glumica svoju sreću okušava u tv serijama.

View this post on Instagram

#cliff 🧚🏼‍♀️ @adm.merve 📸

A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin) on

Iako je konkurencija među glumcima u Turskoj ogromna, Ebru se brzo izborila za svoje mjesto i došla do velike popularnosti.

Svojom ljepotom ozbiljno je uzdrmala scenu i zavrijedila titulu jednog od najljepših lica Bosfora.

Iako ponekad izgleda starije od svojih vršnjakinja, kada skine šminku, jasno je da je riječ o prelijepoj mladoj djevojci.

Ebru se ne ustručava da pokaže svoje prirodno izdanje. Često na svom Instagram profilu, na kojem ima 2.6 milijuna pratitelja, objavljuje fotografije bez trunke šminke, za koju se slažemo da joj uopšte nije ni potrebna.

U seriji „Ljubav osvetnika“ u kojoj glumi sa zgodnim kolegom Akinom Akinozuom (Miran Aslanbey), glumica se suočava sa mnogim preprekama, ali i pokazuje da na polju glume za nju ništa nije nemoguće.

I.B., Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik