BURAN ŽIVOT: POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA SLAVNA “ESMERALDA”!

Glumica Leticia Calderon glumila je Esmeraldu u jednoj od najvoljenijih sapunica na ovim prostorima. Serija je bila toliko fascinantna da su žene htjele djevojčice nazivati njenim imenom, a starice se molile da glavna junakinja progleda.

Leticia, poznata po širokom osmjehu i prodornim plavim očima,  danas živi skromnim obiteljskim životom. Više ne igra glavne uloge, zbog godina koje su i nju stigle, ali je ostala još uvijek u svijetu glume.

View this post on Instagram

Feliz fin de semana.

A post shared by Leticia Calderon (@leticiacalderonof) on

No, nije sve bilo tako bajno u njenom životu. Za vrijeme snimanja “Esmeralde” glumica se bila navukla na kokain, a i proživljavala je veliku dramu kada joj je ne rukama umrla najbolja prijateljica. U to vrijeme bila je i u nestabilnom braku.

Sve to je bilo znak za veliku prekretnicu, a posebice kada je stupila u brak sa poznatim odvjetnikom Juanom Colladom s kojim je vrlo brzo dobila blizance. Međutim, ni sin sa downovim sindromom ni Leticijino odustajanje od karijere, nisu mogli spasiti njen brak. Collado ju je uskoro prevario i ostavio.

Danas je glumica posvećena svojim sinovima, prihvati tu i tamo poneku sporednu ulogu i nije previše prisutna u javnom životu.

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik