NE ŽELI ODUSTATI: ONA IMA TOLIKO VELIKE GRUDI DA ZBOG NJIH PADA NIZ STUBE!

Foxy Menagerie bila je skromna i stidljiva djevojka iz Michigena sve dok nije otkrila čati estetskih operacija. Nakon rastave htjela je biti privlačnija jer ju je bivši vrijeđao I govorio kako nije dovoljno atraktivna.

Ubrzo je postala opsjednuta, ponajviše velikim grudima, piša Daili Mail. Poznato je kako ovisnici o ovim operacijama ne znaju stati, a ako Foxy ovako nastavi mogla bi imati ozbiljnih zdravstvenih problema. ”Da, stalno me opominju. Ali ja se osjećam toliko dobro nakon svakog zahvata da ni ne pomišljam na prestanak. Sretna sam kad se poslije operacije vidim u zrcalu,” izjavila je Foxy.

Zbog grudi već ima niz problema. Ne može kuhati, a ni hodati. Grudi su joj toliko teške da preovladava sila teže. ”Često me povuku nadole I padnem niz stube. Rukohvat mi je često jedini spas,” izjavila je Foxy.

View this post on Instagram

Mistress of the night #cosplay

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

Kaže kako ima podršku prijatelja, ali ne i obitelji, koja je konzervativna. ”Imam mnogo fanova koji me podržavaju a ni ne poznaju me, to je zaista divno. Čudi me što njihov primjer ne slijedi i moja obitelj, alit u ne mogu ništa promijeniti,” kazala je i dodala kako planira nekoliko novih zahvata u ovoj godini, prenosi Daily Mail.

S.M/Daily Mail

Foto: Instagram

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik