SREDNJOVJEKOVNI ŠPANJOLSKI DVORAC U KOJEM MOŽETE BORAVITI SA 16 PRIJATELJA ZA SAMO 160 KUNA PO NOĆI

Srednjovjekovni dvorac, baš onakav kakvog su ga Španjolci napravili prije više od tisuću godina, smješten je u regiji Girona u Španjolskoj. Nalazi se sakriven između planina, a ispod njega se protežu doline kroz koje teku rijeke. Dvorac se može iznajmiti tokom cijele godine, a može primiti 16 osoba. Cijena noćenja za 16 osoba je samo 380 dolara.

Ukoliko idete sa društvom od 15 prijatelja i odlučite podijeliti troškove, jedna noć u ovom prekrasnom srednjovjekovnom dvorcu stajat će vas samo 23,75 dolara (160 kuna). Odlučite li ostati sedam dana domaćini će vam dati popust od 25 posto i 50 posto ako se odlučite ostati mjesec dana, piše Insider.

Dvorac je star više od tisuću godina. Između tvrdih kamenih zidova i drvenih greda od kojih je sačinjen krov možete uživati u 8 spavaćih soba, 4 kupatila i velikom salonu za razonodu gdje se gosti opuštaju.

Cijeli dvorac uređen je u srednjovjekovnom stilu, pa čak i prostorije za spavanje. Dvorac ima i veliku verandu s koje možete posmatrati predivnu prirodu.

U dvorac možete povesti i svoje kućne ljubimce koji će također uživati u velikom dvorištu koje ovaj dvorac ima. U dvorištu se nalazi i mala drvena crkva, pa je tako ovaj dvorac pogodan i za vjenčanja.

Pripremio: H.B. Foto: Airbnb/Marc

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik