SUKOB IZMEĐU KOZA NIKAD NIJE BIO ZANIMLJIVIJI! POGLEDAJTE ŠTO JE VLASNIK SMISLIO!

Koze Jimin i Yoghurt već neko vrijeme žive sa svojim vlasnikom Danielom Lasherom u Loreni u Texasu.

Kako Daniel kaže, isprva se baš i nisu slagale. Međutim, uz malo mašte, pronašao je način da koze riješe svoje nesuglasice – bez da povrijede jedna drugu.

Lasher objašnjava kako je Jimin prva došla na imanje kada je ostala bez majke. Nedugo zatim, Daniel je odlučio nabaviti još jednu kozu – Yoghurt, kako ova ne bi bila usamljena. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, Yoghurt  je postajala sve dominantnija, ne želeći teritorij dijeliti s Jimin.

Daniel se zatim dosjetio zanimljive ideje. Počeo je na rogove koza stavljati spužve, kako se prilikom borbe ne bi povrijedile.

Ponekad im stavim spužve na rogove kako bi se mogle bezbrižno zabavljati. Tako izgledaju manje agresivno, a i više raspoložene za igru“, priznao je on.

U urnebesnom videu možete vidjeti koze Jimin i Yoghurt kako se između sebe „bore“ sa ružičastim i plavim spužvama na rogovima.

Yoghurt – sa ružičastim spužvama, ne prestaje ići ka Jimin uperenih rogova, međutim Jimin također uzvaraća jednako, ne ostajući dužna!

Borba se nastavlja sve dok se Danielov smijeh nije čuo u pozadini, zbog čega su obje koze zastale i pogledale u njegovom smjeru. To ipak nije dugo trajalo, ubrzo su nastavile tamo gdje su stale.

I.B., Facebook

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci:

No results found

Izbornik