SVEĆENIK ZGROZIO JAVNOST IZJAVOM O PEDOFILIJI I POBAČAJU

Da je kultura pedofilije sve veća i trebala bi zabrinuti UN dokazuje javno budala od svećenika s Rhode Islanda koja je izazvala bijes javnosti nakon što je prošli tjedan zabranio političarima koji podržavaju pravo na pobačaj da se pričeste u njegovoj župi.

72-godišnji don Richard Bucci podijelio je župljanima letak s imenima 44 dužnosnika koji su glasali za Zakon o pravu na pobačaj. U letku stoji kako će tim osobama biti zabranjeno i da budu kumovi na svadbama ili krštenjima.

“Pobačaj je gori od pedofilije. Pedofilija ne ubija nikoga, a pobačaj ubija. Više djece ubijeno pobačajem nego što ih je bilo žrtva pedofilije.” – rekao je u razgovoru za WJAR. Da je ovaj svećenik svjesan svojih riječi i težinu svojih grozota iz usta tada bi pitao žrtve koliko su sretne svojim životom a koliko se ubilo.

NEKI SU IZNJELI DA JE BOLJE SE NE RODITI NEGO BITI ŽRTVA PEDOFILA, SVEĆENIK JE UMALO DOBIO BATINE

“Nerođeno dijete je osoba i ima prava kao svaka osoba.”, dodao je. Njegov intervju izazvao je bijes javnosti. “Apsurdno je govoriti da pedofilija nikoga ne ubija. Očito je da ovaj svećenik ne razumije što govori. Pedofili žrtvama otimaju djetinjstvo i dušu. Preporučujem Bucciju da se sastane sa žrtvama i posluša njihova svjedočanstva.”, kazala je demokratska zastupnica s Rhode Islanda Carol Hagan McEntee.

Nakon što je njegova izjava izazvala bijes javnosti, svećenik se u drugom intervjuu pokušao opravdati tvrdeći da je njegova odluka samo nastavak katoličkog nauka koji traje već 2000 godina. “Ovo nije neka nova ideja, ne razumijem zašto su svi šokirani”., rekao je Richard Bucci.

Imperij tim, agencije

Tagovi:

Povezani članci:

Izbornik