ATRAKTIVNA JENNIFER ANISTON PROSLAVILA 51. ROĐENDAN: „MAJKA SE LJUTILA JER JOJ NISAM BILA DOVOLJNO LIJEPA“

Popularna američka glumica Jennifer Aniston proslavila je 51. rođendan i još jednom dokazala da joj godine ne mogu ništa.

Pored silnih čestitki koje je dobila, Jennifer nije falilo ni komplimenata na račun njene odlične figure i mladolikog izgleda.

Brojni komentari potvrdili su da se svi slažu kako je glumica još atraktivnija i ljepša nego prije.

Međutim, kćerka glumaca Johna Anistona i Nancy Dow priznala je kako je u mlađim danima s majkom imala dosta težak odnos.

Njena majka Nancy, nekadašnja manekenka, pokušavala je od kćerke napraviti nešto što nije.

Mama je bila prelijepa, a ja nisam. Stalno mi je to zamjerala. Nikad mi ništa nije opraštala. Stalno je bila ljuta na mene. Imala sam sedam godina kada sam pitala majku jesam li lijepa kao moja prijateljica Monica. A ona mi je odgovorila: ”Oh, mila moja, ti si tako smiješna.” Dakle, nikada me nije lagala“, priznala je glumica.

Ipak, Jennifer se uvijek trudila ostati svoja i prirodna.

Nije se podvrgla ni jednoj plastičnoj operaciji, niti ima namjeru, osim, kako kaže, ako joj bude potrebna iz zdravstvenih razloga.

Iako nisam tako mislila kao tinejdžerka, išla bih pod nož jedino zbog zdravstvenih razloga. Sve na meni je prirodno i namjeravam da tako i ubuduće ostane“, izjavila je jednom Jennifer dodavši da ju je i otac često zezao na račun njene velike stražnjice.

I.B., Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik