JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA BIVŠE DRŽAVE: IMALA SAM DVA POBAČAJA U BACKSTAGEU!

Najpopularnija folk pjevaćiva bivše Jugosavije Vesna Zmijanac svojedobno je sa javnošću podijelila najbolnije trenutke iz svog života – kada je dva puta izgubila bebu. Ovi zastrašujući podaci dio su njene biografije.

“Bilo mi je suđeno da u vrijeme moje najveće slave spoznam i najveće duhovne muke, da veliku radost zbog velikog j potisnem i isto tolikom (još i većom, zapravo!) žalošću, da kroz lako podnošljivu, malu i kratkotrajnu tjelesnu patnju spoznam i onaj ogromni, jedva izdrživi i vječno prisutan bol, bol koji gubitak djeteta ostavlja u roditelju. Naše prvo dijete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mjesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu,”  počela je pjevačica.

Po priznanju pjevačice, ona je nakon toga jako patila i konstatno se pitala je li ona kriva što se to dogodilo? I kao da se nije naučila pameti, ista situacija dogodila joj se nepunih godinu dana kasnije. Ponovno je izgubila dijete.

”Vladino i moje drugo nesuđeno dijete, također sin, i također u sedmom mjesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987. godine. Pitala sam se i onda, i još uvijek se ponekad zapitam – čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo? Zbrajala sam (i još uvijek ih zbrajam) sve moje greške i grijehove,” priznala je Vesna Zmijanac u svojoj biografiji.

S.M

Foto:Twitter

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik