OMILJENI TURSKI GLUMAC U PROBLEMIMA, STRAHUJE DA ĆE MU OTETI SINA!

Iako često pomislimo kako poznate zvijezde vode bezbrižne živote, ovo je još jedan dokaz da u svijetu poznatih ne teku med i mlijeko.

Jedan od najljepših i omiljenih turskih glumaca, Burak Özçivit, kojeg najviše pamtimo po ulozi Bali-bega u hit seriji Sulejman Veličanstveni, nedavno je priznao kako mu stečena slava i bogatstvo zadaju mnoge probleme.

Naime, ovaj miljenik među ženama trenutno je na meti lokalnih kriminalaca, koji prijete da će mu oteti sina – desetomjesečnog Karana, kojeg ima skupa sa suprugom, glumicom Fahriye Evcen.

Kako turski mediji prenose, izvor blizak glumcu priznao je kako Burak vodi bitku s kriminalcima zbog luksuzne vile koju je glumac kupio nedaleko od Istanbula.

Iako su mu agenti za prodaju nekretnina nudili još neke primamljive ponude, glumac i njegova supruga nisu htjeli odustati od vile vrijedne nevjerovatnih 18 milijuna kuna.

Kasnije, Burak je saznao da je još neko zainteresiran za istu vilu, te da mu cijena nije važna.

Kako bi što prije bila njegova, glumac je platio prvi predujam i time drugog kupca ostavio bez kuće.

Međutim, Özçivit nije znao da iza drugog kupca zapravo stoji pripadnik lokalne mafije, kojem se ovaj potez nije nimalo svidio. Ubrzo zatim, počele su prijetnje na koje se glumac nije obazirao sve dok mu nije spomenuto da će mu oteti sina.

Tada je Burak otišao na policiju te angažirao osiguranje oko kuće i tjelohranitelje.

I.B., Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik