MAČKA POJELA VLASNICINE KOLAČE S MARIHUANOM, KASNIJE NIJE MOGLA DOĆI SEBI!

Camine Deville odlučila je javno podijeliti čudnu situaciju koju je zatekla kada je nedavno došla kući. Naime, njena mačka Carmilla pronašla je Caminine kolače s marihuanom i nekoliko ih pojela.

Iako su kolači bili u frižderu, Carmilli to nije predstavljalo problem. Lukavo je našla način da ih se domogne!

Nakon nekog vremena, kada je marihuana počela „djelovati“, mačka se počela ponašati čudno i nesvakidašnje.

Inače Camine tvrdi da njena mačka ima „želudac napravljen od željeza“ te da sigurno ne bi propustila ništa što se može pojesti!

Kada je Carmine došla kući i shvatila da je njena mačka pojela specijalne kolače, isprva ju je uhvatila panika.

Započela je montaža od 30 minuta gdje sam ja plakala dok sam umotavala svoje mačke u ručnike i nasilno ih hranila peroksidom, dok su se one naravno otimale.”

Iako vlasnica ima dvije mačke, ubrzo je otkrila da je samo Carmilla bila ta koja je bila nestašna.

Jedino što sam mogla bilo je pričekati da ju ovo pusti“, rekla je vlasnica koja je četiri sata gledala svoju mačku kako se čudno ponaša. “Došla je u moju sobu, plakala da ju podignem na krevet i zatim samo gledala u svoje šape i rep zabrinjavajuće dugo“, napisala je na svom Twitteru.

Znate onaj osjećaj kad osjećate da ste previše napušeni i odjednom ste u Taco Bellu u dva ujutro te plačete bez razloga. Milla je to stalno radila, samo što je ona bila u kadi i iza wc-a, konstantno.” , rekla je Camine.

Nakon nekog vremena, marihuana ju je pustila, pa se mačka vratila svom uobičajenom životu – jelu i spavanju.

Carmilla nije imala nikakve ozbiljne posljedice, a njena vlasnica zaključila je da od sad svoja opojna sredstva neće držati negdje gdje ih se njene ljubimice mogu dokopati.

I.B., Twitter

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik