POVODOM 35 GODINA KARIJERE: ZORICA KONDŽA U LISINSKOM NAPRAVILA NOĆ ZA PAMĆENJE!

Splitska diva Zorica Kondža sinoć je u dvorani Vatroslav Lisinski održala koncert „Vrijeme ljubavi“ posvećen njenoj 35. obljetnici karijere.

U prepunoj koncertnoj dvorani, Zorica je napravila čarobnu noć u kojoj su vladale emocije. Slušateljima se omaknula i koja suza, što i nije neobično s obzirom na količinu ljubavi, nostalgije i radosti koja se širila halom.

Uz pjevačicu koja već 35 godina vlada scenom, publika je neumorno pjevala, a svaka njena pjesma ispraćena je posebnim aplauzom.

Divnih melodija, popraćenih mediteranskim ugođajem kojeg može stvoriti samo ova diva – nije falilo.

Naravno, pjevačica je imala i posebne goste koji su nastupili na njenom koncertu, a oni su Jacques Houdek, Azzuro, klapa Cambi i Davor Radolfi.

Kasnije, Zorici je direktorica Hit Recordsa uručila i posebno priznanje Hrvatskog diskografskog udruženja za trideset i pet godina uspješne muzičke karijere.

Zorica Kondža jedna je od najvećih muzičarki, ali prije svega i osoba velikog srca, koja svoj veliki talenat, već godinama nesebično dijeli sa svima nama. Privilegija je raditi sa takvom muzičarkom, cijelim timom i ponosni smo na sve njihove uspjehe. Ovom prilikom zahvaljujem joj na svemu, čestitam joj trideset i pet godina karijere te joj želimo još puno uspjeha“, izjavila je direktorica Kristina Krajina.

Koncertu su prisustvovale mnoge poznate osobe, među kojima su Goran Ivanišević sa suprugom Nives, Viktorija RađaNenad Korkut i drugi.

I.B., Facebook

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik