REDATELJ KOJI MISLI KAKO JE REPER TUPAC SHAKUR ŽIV, SNIMA FILM O TOME!

Svi koji prate muziku znaju kako postoji nekoliko teorija kako je reper Tupac Shakur živ, a da je njegova smrt režirana. Inače, Tupac je oficijelno ubijen 1996 godine kada je upucan četiri puta.

Redatelj iz Los Angelesa Rick Boss želi napraviti film o tome kako je sve iscenorano. On vjeruje da je reper

Možda jedna od najšokantnijih informacija koja je objavljena jeste tvrdnja Tupakovog bivšeg telohranitelja koji je medijima rekao kako je reperu pomogao da lažira svoju smrt i ode na Kubu.

Pojavilo se nekoliko teorija o tome kako je Shakur živ. Najpoznatija je ona koju je ispričao njegov tjelohranitelj koji tvrdi kako mu je on pomogao u svemu i da je reper sada na Kubi. Ljudi iz svih dijelova svijeta u posljednje su 23 godine nekoliko puta javljali medijima govoreći kako su vidjeli repera ili da imaju detalje o njegovoj smrti.

Sve je ovo podtaklo Bossa na snimanje filma. “U filmu ćemo pratiti Tupaka kako odlazi iz Vegasa i nastavlja živjeti u Novom Meksiku. Naravno da je moguće napisati fikciju, ali ovo nije fikcija. Ovo su činjenice koje dolaze od provjerenih izvora,” kaže redatelj.

No, glumac koji će tumačiti ulogu slavnog repera Richard Garcia ne ne dijeli Bossovo mišljenje, već ističe kako vjeruje da je reper zaista upucan 1996. Godine, piše magazine Rolling Stone.

S.M

Foto: Printscreen

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik