TAVI CASTRO: PERFEKCIJA MUŠKOG TIJELA

Španjolac Tavi Castro (30) je bodybuilder i fitness model. Svojim predivnim tijelom uspio je privući preko 2,8 milijuna pratitelja na Instagramu. Od mladih dana gajio je veliku ljubav prema sportu. Profesionalno se bavio nogometom i radi njega preselio iz Kanade natrag u Europu, sve do studija zrakoplovnog inženjerstva. Tijekom studija je nastavio vježbati u teretani kako bi održao kondiciju.

Njegov ispunjen raspored i brojne obaveze nisu mu dali puno vremena za bavljenje sportom, stoga se odlučio početi baviti bodybuildingom. U radu ga najviše motivira njegova obitelj koja mu je velika podrška: “Zbog njihovog truda, uvijek težim dati 100% u svemu što radim”.

Tavi trenira barem pet do šest dana u tjednu s dva do tri kardio treninga kako bi izgubio masnoću. Također voli HIIT treninge uvrstiti u svoju vježbačku rutinu, kako bi bila što zanimljivija.

Mišićavi Španjolac smanjuje unos ugljikohidrata 20-30%, izbjegava prekomjerno procesiranu hranu i sol. Također voli jesti puno ribe i piletine, a ne crveno meso tijekom rezova.

Pripremila: IMPERIJ sila Foto: Instagram

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik