KOLEGICE LJUBOMORNE: MAYA BEROVIĆ U PROŠLOJ GODINI ZARADILA MILIJUN I POL EURA!

Mediji u Srbiji bruje o tomu kako je pjevačica Maya Berović zaradila u prošloj godini gotovo milijun i pol eura. Ona dosta i ulaže u spotove i koncerte, ali svejedno trenutačno najviše zarađuje na estradi.

Maya svakog vikenda ima po dva nastupa, koja naplaćuje po 15.000 eura. Prošlog petka pevala u Beogradu, a u subotu u Bernu. Ima zakazane tezge tri mjeseca unapred. Najtraženija je pjevačica u regiji i svugdje ju očekuju raširenih ruku: u Srbiji, u Hrvatskoj, u Crnoj Godi, u Bosni i Hercegovini… Za velike uspjehe jako je bitno biti prihvaćen na svim tržištima, a to je pjevačici rođenoj u Sarajevu definitivno uspjelo.

Maja ne priča puno o novcima i zaradi, ali često govori kako je umorna od nastupa, ali da ju publika drži. “Ne pamtim kada sam ovoliko radila! Napravila bih sebi neki slobodan vikend, ali mi je žao otkazivati nastupe. Od mene se traži da u svakom trenutku budem maksimalno profesionalna i ja se trudim održati taj nivo,”  izjavila je nedavno Maya.

Izgleda kako se ta njena iskrenost i isplati, jer novci se samo slažu, a trenutak je prepoznat. Zbog toga su i pojedine kolegice sa estrade ljubomorne na nju i ne mogu ju smisliti.

S.M

Foto: Instagram

 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik