U KINI ZBOG KORONAVIRUSA OTKAZANA PREMIJERA NOVOG JAMES BONDA!

Zbog koronvirusa mnogo toga je obustavljeno, a sada i jedan od najočekivanijih filmova neće imati planiranu premijeru u ovoj zemlji.

Radi se o najpopularnijem agentu James Bondu i njegovom posljednjem nastavku „No Time to Die“ koji u Pekingu neće dočekati premijeru koja je bila zakazana u travnju ove godine.

Kinodvorane, velike firme te brojni događaji u Kini obustavljeni su već mjesec dana, a kada je riječ o filmu, i da se situacija do aprila smiri, obožavatelji James Bonda svejedno će ostati uskraćeni za priliku da vide svoje junake uživo.

Ekipa iz filma upozorena je da se ne pojavljuje u Kini jer je koronavirusom trenutno zaraženo već više od 71.000 širom svijeta.

U Kini su otkazane i premijere filmova koje su se trebale održati za Valentinovo, a još uvijek nije poznata činjenica kada bi se kinodvorane mogle otvoriti.

Kina je jedno od najvažnijih prekookeanskih tržišta za Bond franšizu. Prethoni film “Spectre” ukupno je zaradio 881 milijun dolara širom svijeta, od kojih su 84 milijuna zarađena upravo u Kini.

I.B., Facebook

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik