KRALJICA BORDELA: WILL SMITH I TOM CRUISE VOLE MUŠKE KURVE!

Šefica javne kuće slavnih Heidi Lynne Fleiss poznatija pod imenom “Holivudska Madam” otkrila je američkim medijima kako je Will Smith njen dugogodišnji klijent koji traži samo jednu vrstu zabave – muško društvo. Smith ali i njegov holivudski kolega Tom Cruise tražili su od Madam, iako za nju radi i 14 djevojaka, usluge muškog dijela ”ekipe”. Madam je objasnila kako je morala uvjeriti svoje klijente da neće ništa otkriti prije nego su joj otkrili svoje želje. “Za mene je radilo 14 djevojaka i dvojica mladića, a Will Smith je isključivo tražio muško društvo.” rekla je Madam. O Tomu Cruisu se to već duže priča a Will Smith se našao više na udaru što nije baš bio na tom glasu. Začudili biste se da saznate koliko je poznatih holivudskih glumaca kod mene tražio homoseksualne usluge.”, rekla je Madame, koja tvrdi kako i Willova supruga, ima homoseksualne sklonosti i žive u dogovorenom braku.

Madam je zarađivala i do 300.000 dolara mjesečno od usluga svojih dobro plaćenih prostitutki. Heidi je biznis 1993. zatvorila policija, a nju strpala u zatvor zbog utaje poreza.

Zašto je Madam progovorila, daje naslutiti da se ne planira baviti više istim poslom, već razotkrivanjem tajnih mušterija, pisanjem knjiga i golemoj zaradi. Možda čak i ucjenjivanjem, jer je jednostavno propala i završila u zatvoru zbog utjae poreza što se u SAD ne oprašta. Will Smith se za Jadu Pinkett, glumicu i bivšu djevojku ubijenog repera Tupaca Shakura, oženio 1997., a par ima dvoje djece, desetogodišnjeg sina Jadena Christophera Syrea i osmogodišnju kćerkicu Willow Camille Reign. Smith je u posljednjih godinu dana razvio intenzivno prijateljstvo sa Tomom Cruiseom, žestokim zagovornikom scijentološke sekte, čiji je član u međuvremenu postao i Will. Ta religija između ostaloga zagovara i tezu da je homoseksualizam bolest koja se može i koju oni mogu izliječiti, no čudno je to što su mnogi iz te sekte poput Travolte, Madonne, itd. uhvaćeni u potpuno “homoseksualnim situacijama” od paparazza.

Imperij tim, Hollywod stars

Tagovi:

Povezani članci:

Izbornik