NEVIĐEN MASONSKI OBRAČUN U HRVATSKOJ

Da u Hrvatskoj nisu složni ni masoni ne zna čovjek jeli tragično ili komično. Upravo je od šale došlo do istine koje se preplašila cijela Hrvatska javnost. Javnost koja je razglabala o Slobodnom zidarstvu mediji su nazivali “otkačenim teoretičarima zavjera”, no nakon navodne ucjene uglednog vlasnika klinike Svjetlost dr. Nikice Gabrića da će se objaviti kako je šef Hrvatskih masona, Gabrić je sve prijavio u DORH i to svom podređenom članu glavnom državnom odvjetniku Draženu Jeleniću. Nakon što su mnogi bili skeptični na napise 7Dnevno, novu objavu sa optužbama iznio je Nacional i to na način da je optužio glavnog državnog odvjetnika. Gabrić je rekao kako to nije tajna i da se on ne stidi što je predsjednik zidara. Nakon toga je i Jelenić izjavio da je udruga javna i da apsolutno nema što kriti ali da se pokušao vršiti utjecaj na njega preko bivšeg državnog odvjetnika Mladena Bajića.

Kako se pojavio niz pitanja o djelovanjima, stupnjevima, vjeri, mistici, moralu, javnost se uznemirila ali zasigurno i ostali brojni članovi udruge. Donose li se odluke države u udrugama ili na mjestima gdje bi trebalo? Navodno nekoliko utjecajnih “kontrolora državne slobode” pripada ovoj “udruzi” a pokojni Marijan Hanžeković (odvjetnik, ovršitelj, vlasnik HANZA MEDIJE) nikada to nije krio. Pošteno je na samo pitanje govorio u javnosti o tome nastojeći demistificirati društvo. No kroz povijest Hrvatske ugledni svećenici su čak i lijeve i desne struje pripadale ovoj organizaciji.

Hoće li doktoru Gabriću nanijeti štetu ugledu ova reklama jer vjernici su neminovno uvjerenja da su masoni sotonisti, e sada kolika je to istina biskup Josip Juraj Strossmayer je pripadao tom krilu.

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković zatražio je ostavku glavnog državnog odvjetnika rekavši kako je udruga javna ali njeno djelovanje tajno i nejasno. Rekao je izravno Jeleniću da treba ponuditi ostavku jer će to tražiti od vlade RH.

 

Imperij tim

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik