GLUMAC NASMIJAO CIJELI INTERNET PARODIJOM NA JOSIPINU IZVEDBU HIMNE!

Hrvatski pjevač i glumac Marin Bukvić odlučio je na svoj način pružiti podršku divi Josipi Lisac. Naime, snimio je parodiju na Josipinu izvedbu himne te je svojim videom oduševio i nasmijao mnoge.

Marinu sa lavorom na glavi, koji je pri izvedbi koristio i ostala pomagala iz kupatila, trebalo je malo da postane pravi hit na internetu.

Prilikom pjevanja, pokušao je imitirati Josipin specifični glas, a u video je ubacio i inserte predsjednika te ostalih okupljenih sa inauguracije.

Josipa, izdrži. #timLisac #NOHATE #samoljubav ❤️VAŽNO: Josipa Lisac je vrsna umjetnica, ikona! Iznimno cijenim njenu posebnost i doprinos hrvatskoj kulturi. Ovaj video je napravljen isključivo u svrhu zabave da se odmaknemo od negative koja nas svakodnevno okružuje. Molim vas da ne širimo mržnju prema nikome. Osmijeh na licu za dobar dan je uvijek bolja opcija! Josipa, love you! 💛

Objavljuje Marin Bukvic u Srijeda, 19. veljače 2020.

Naravno, Bukvić svojom parodijom nije želio nikoga uvrijediti, posebnu Josipu što dokazuje i opis koji je napisao ispod videa.

VAŽNO: Josipa Lisac je vrsna umjetnica, ikona! Iznimno cijenim njenu posebnost i doprinos hrvatskoj kulturi. Ovaj video je napravljen isključivo u svrhu zabave da se odmaknemo od negative koja nas svakodnevno okružuje. Molim vas da ne širimo mržnju prema nikome. Osmijeh na licu za dobar dan je uvijek bolja opcija! Josipa, love you!“

Objava je podjeljena skoro 6000 puta, a obožavatelji su oduševljenje izrazili mnoštvom komentara.

I.B., Facebook

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik