VIDEO KOJI JE POTRESAO SVIJET: DJEČAK KOJI ŽELI UMRIJETI ZBOG VRŠNJAČKOG NASILA!

Vršnjačko nasilja postaje problem broj jedan u gotovo svim školama. Posebna meta zlostavljača su oni koji su na bilo koji način drugačiji. To je, na žalost, na svojoj koži iskusio Quaden Bayles, dječak iz Australije.

Quadenova majka snimila je video nakon što je sina pokupila iz škole. Dočekao ju je uplakani devetogodišnji sin koji joj je kroz suze ispričao kako ga druga djeca maltretiraju zbog njegovog niskog rasta.

Quaden je dođen sa poremećajem rasta kostiju zbog čega ima kraće noge od prosjeka, odnosno patuljastog je rasta. Majka je videom htjela skrenuti pozornost na to što vršnjačko nasilje čini djeci, a ispričala je to sve kroz suze. Video je na njenoj Facebook stranici do sada pogledalo više od 18 milijuna ljudi.

“Daj mi nož, hoću se ubiti, želim umijeti. Neka me, molim te, netko ubije!”  zastrašujuće je vapio nesretni dječak.

Ovaj video potresao je mnoge ljude u svijetu koji su ga nemilice dijelili, a Quaden je dobio i podršku od nekih poznatih osoba.

“Quadene ostani jak u meni imaš prijatelja. Matretiranje nije u redu, budimo dobri jedni prema drugima. Život je ionako težak i moramo razumjeti kako možda baš osoba pored nas bije neke svoje bitke,” poručio mu je slavni glumac Hugh Jackman.

S.M

Foto: Printscreen Youtube

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik