K’O BOMBONA: ZAVIRITE U RAZIGRANI DOM KYLIE JENNER INSPIRIRAN POP KULTUROM!

Američka medijska ličnost Kylie Jenner, prije useljenja na Hidden Hills, zamislila je nešto drugačiji dom od svojih slavnih kolega.

Naime, pored funkcionalnosti prostora, željela je da njen dom bude upečatljivo mjesto koje će odisati zabavnom atmosferom.

Skupa sa Martynom Lawrence Bullardom, koji je radio na uređenju njenog doma, pazila ja ne svaki detalj želeći da sve bude baš kako je zamislila.

Kylie je izabrala ružičastu boju kao preovladavajuću u cijelom domu. U njenoj blagovaonici nalaze se custom made ružičaste stolice i posteri s motivima leptira Damien Hirst.

Dnevni boravak i kuhinja su u nešto neutralnijim nijansama. Dnevni boravak je pomno odabranim detaljima, a između ostalog tu se nalazi i udobna ljuljača Jima Zivica, na kojoj će Kylieini gosti naprosto uživati.

Radna soba opremljena je trendi detaljima koji upućuju na zabavni duh. Vesele boje i ukrasi ne mogu a da ne privuku pozornost.

Prilikom penjanja na sprat, duž stubišta, nalaze se portreti Marilyn Monroe koje je radio Andy Warhol.

Spavaća soba također je u neutralnim nijansama, a najviše pozornosti privlači posebno stilizirani krevet.

Neizostavan detalj je i Kyliein garderober, koji je, pored toga što je sjajno osmišljen, bogat stvarima koje su san svake žene.

Također, tu je i soba za zabavu, u kojoj se Kylie s njenim društvom opušta uz bilijar, fliper i ostale društvene igre. Sobu krasi jedan upečatljiv detalj, a riječ je o Saint Laurent dasci za surfanje.

Iako je svaka prostorija posebna na svoj način i ukrašena mnoštovom boja i detalja, Kylie i njen dizajner pobrinuli su se da sve bude lijepo upakovano i stilski osmišljeno.

I.B., Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik