OVA FATALNA KUBANKA POSLJEDNJA JE BOND DJEVOJKA DANIELA CRAIGA!

Ana de Armas nova je Bond djevojka, posljednja u eri Daniela Craiga. U 25. Nastavku popularne franšize po nazivom “Nema vremene za umiranje” Ana igra Palomu, agenticu CIA, koja Bondu pomaže u povratničkoj misiji.

James Bond u ovom filmu se povlači na odmor nakon dane ostavke, ali prisiljen je odazvati se pozivu kada se stvari otmu kontroli. Ana de Armas navodno nije iz početka bila ni planirana u ovoj priči, ali je njen lik dodan u posljednjem trenutku.

View this post on Instagram

P A L O M A ✨🍸💋 “No Time To Die”

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Lijepa glumica je španjolsko-kubanskog podrijetla, rođena je u gradu Santa Kruz del Norte, na Kubi, blizu glavnog grada, Havane. Majka joj je Španjolka, pa je preko njene strane dobila španjolsko državljanstvo i preselila se u Madrid kada je imala 18 godina. U Španjolskoj je igrala u nekoliko filmova i popularnoj seriji “Internat”. Lov na Hollywood započela je u 25. godini, na brzom tečaju je naučila engleski i dobila nekoliko manjih uloga. Uloga Palome prva joj je velika uloga u Americi.

Nakon uloge u filmu o Jamesu Bondu, slijedeća velika uloga za Anu bit će uloga Marilyn Monroe. Redatelj Andrew Dominic već ju je izabrao za ovu autobiografsku ulogu zbog koje će promijeniti i boju kose.

Prilično je tajanstvena kada je njen privatni život u pitanju i rijetko o tomu daje izjave. Poznato je tek kako je bila udana za španjolskog glumca Marca Cotleta, s kojim je bila u braju dvije godine.

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik