BORISU NOVKOVIĆU UKRADEN IDENTITET: ON SE OBRAČUNAO S “LOPOVOM”!

Posljednjih godina nije rijetka pojava da slavnima bude ukraden identitet. Na društvenim mrežama puno je lažnjaka, pa čak toliko uvjerljivih da ih je naprosto nemoguće otkriti. Bez obzira koliko ste popularni možete se suočiti sa krađom identiteta.

Boris Novković upoznao je javnost putem svog Instagram profila kako se određena osoba predstavlja kao on na Instagramu. Učinilo mu se kako slučaj nije bezazlen pa je odlučio dotičnoj osobi poslati poruku. “To što si uzeo moj identitet, nije problem mog ega, već je problem tvog života, jer život koji ti je povjeren toliko je blistava i unikatna stvar koja čini ogromnu razliku od pustih informacija i memorija pohranjenih u glavi. Ispod te površine svega toga nalaziš se ti i nisi možda centriran u opipljivom mozgu, možda si u grudima, stomaku? Tvoja ja jesam, nevidljiva energija života, nije fizika,” napisao je Novković.

View this post on Instagram

Iskoristit cu ovo za malo spiritualnog osvrta. Dragi boris_novkovic11. To sto si uzeo moj identitet, nije problem mog ega, veci je problem tvog zivota, jer zivot koji ti je povjeren toliko je blistava i unikatna stvar koja cini ogromnu razliku od pustih informacija i memorija pohranjenih u glavi. Ispod te povrsine svega toga nalazis se ti i nisi mozda centriran u opipljivom mozgu , mozda si u grudima , stomaku?, tvoja ja jesam, nevidljiva energija zivota nije fizika. I nema vece srece nego osvjestiti sebe ispod slojeva buke intelekta i biti sretan jer nas od zivotinja dijele upravo imaginacija i kreacija te teznja da spoznamo tko smo, dok zivotinje iskljucivo prezivljavaju. Zato budi ponosan sto si ti upravo ti, takav jedinstven i dragocijen kao sto se ja s nikim ne bih mjenjao za sebe niti s najvecim tajkunima, zvijezdama, prokleto volim to samo moje u sebi toliko kompleksno i jednostavno ali moje. Ovo je savjet iz ljubavi i zelje da ti pomognem da centriras svoju energiju i usmjeris je u pozitivnom smjeru sto ce rezultirati dobrim za tebe i sve oko tebe. Sadhguru je netko cija razmisljanja preporucujem tebi i svima koji zele biti svjesni sebe mimo svog umno razumnog, vec ispod te povrsine 😊, malo filozofije za danas 😉, i jos nesto , zar nije ljepse uvijek srcem ❤, nego đonom, tada dobijes mnogo ❤❤❤

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

Uz sve to stavio je fotografiju poznatog indijskog yogija Sadhgurua, kojega je i dijelom citirao u objavi.  Za sada je poznato kako se lopov zove ‘boris_novkovic11″.

S.M

Foto: Instagram

 

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik