PRED NJOM JE BILA BLISTAVA FILMSKA KARIJERA U HRVATSKOJ I REGIJI- A ONDA JE NESTALA!

Leona Paraminski bila je jedna od najljepših i najperspektivnijih hrvatskih glumica, koja je karijeru ostvarila i u Srbiji, ali je samo odjednom nestala. Poznato je koja je zemlja nova domovina lijepe Leone.

Leona je spakirlala kofere i sa suprugom se odselila u Ameriku. Trenutačno živi u Santa Barbari, gradu u kojemu je snimljena jedna od najpopularnijih sapunica svih vremena. No, za sada je daleko od glume u sapunici, jer predaje glumu studentima na lokalnom sveučilištu.

“Kontaktirao me je poznanik, koji je predavao na sveučilištu isti predmet za koji je otvorena profesorska pozicija. Prikupila sam sve dokumente, predala ih i sada sam profesorice,“ kazala je Leona prošle godine.

Leona je odigrala mnogobrojne kazališne i filmske uloge, a dobitnica je “Zlatne Arene 2002.” za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača “Prezimiti u Riju”.

Proglašena je drugom najatraktivnijom ženom na temelju glasovanja portala Iskon 2005., slično se plasirala i u drugim istraživanjima. Njena uloga grofice u hrvatskom filmu “Družba Isusova” iz 2004. godine donije joj je status seks-simbola.

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik