BILA SAM ZATOČENA I SILOVANA

Brojni muškarci a i nažalost žene ne vjeruju kada netko nakon mnogo vremena prizna da je bio zlostavljan i uništen, ali to su vječne traume koje eskaliraju i probude se same u vremenu kada “one “odrede i na koji način odrede. Utvrditi istinu može se konzilijem sudskih vještaka i do sada se ni jednom nije pokazalo da je netko lagao (javnosti nepoznato). Iako mnogi misle da sa tim raste popularnost, odbačenost unutar sebe je duboka. Trumpove mezimice su mjenjale iskaze tako da se nije znalo radi li se o ljubavnim aferama ili nečem drugom.

Britanska pjevačica i skladateljica Duffy šokirala je javnost emotivnim i otvorenim priznanjem o patnji koju je prošla nakon što je bila zatočena i silovana, napomenuvši da je svoje iskustvo već puno puta htjela podijeliti sa svijetom. Danas 35-godišnja Velšanka u javnosti se nije pojavljivala desetak godina, a svoje je iskustvo sada podijelila na Instagramu, gdje ju prati gotovo milijun fanova. To joj je trenutačno jedina objava.

“Možete samo zamisliti koliko sam puta htjela pisati o ovome. O načinu na koji bih ovo napisala, kako ću se nakon toga osjećati. Zapravo, ni sada nisam sigurna da je pravo vrijeme ni zbog čega se osjećam uzbuđeno i slobodno govoriti. Ne mogu to objasniti. Mnogi od vas pitaju se što mi se dogodilo, gdje sam nestala i zašto. Jedan novinar kontaktirao je sa mnom, pronašao je način da dođe do mene i ispričala sam mu sve prošlog ljeta. Bio je jako ljubazan i bilo mi je sjajno konačno progovoriti. Istina je, i vjerujte mi, molim vas, da sam sada dobro i na sigurnom.

Bila sam silovana i drogirana i zatočena na nekoliko dana. Naravno da sam preživjela, no oporavak je potrajao. Nema lakog načina govoriti o tome, ali mogu vam reći da sam u posljednjih deset godina samoj sebi obećala da ponovno želim osjećati sunce u svom srcu, sunce koje sada ponovno sija.
Pitate se zašto nisam iskoristila glas da izrazim svoju bol? Nisam htjela svijetu pokazati tugu u svojim očima. Pitala sam se, kako da pjevam iz srca kada je ono slomljeno? No polako je zacijelilo.

U narednim tjednima objavit ću spomenuti intervju. Ako imate nekih pitanja, voljela bih odgovoriti na njih, u istom intervjuu, ako to bude moguće. Zahvalna sam na ljubavi i cijenim ljubaznost koju ste mi pokazivali kroz godine. Bili ste mi prijatelji i želim vam zahvaliti na tome.
Molim da poštujete ovaj potez koji sam odlučila napraviti i ne želim u to uvlačiti svoju obitelj. Molim vas da me podržite i da ovo bude pozitivno iskustvo”, napisala je Duffy u objavi.

Prije nego što se povukla s glazbene scene i iz javnosti, ostvarila je velik uspjeh i osvojila brojne glazbene nagrade. Njezin debitantski album “Rockferry” ubrzo nakon izlaska na tržište dospio je na prvo mjesto britanske ljestvice i oborila rekorde prodaje u svojoj zemlji. Najpoznatiji hitovi su joj “Mercy” i “Warwick Avenue”.

Imperij tim

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik