ONA JE BOMBA SA 66 VJERUJETE LI OČIMA?

Američka manekenka, glumica i poduzetnica Christie Brinkley oduševila je 590 tisuća svojih pratitelja na Instagramu s luksuznog kruzera te još jednom pokazala zašto su ju nekad nazivali jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta.

Mnogi su tako zaključili da ova, danas 66-godišnja plavuša djeluje upola mlađe, njezin su zaštitni znak duga plava kosa u loknama, široki osmijeh koji rijetko kada skida s lica, ali i vitko tijelo kojim može bez problema zasjeniti neke mlađe kolegice. Svoj izgled duguje pravilnoj prehrani, pozitivi i kvalitetnom snu, kao i vježbanju u teretani, plivanju i skijanju. Ipak, za njega je djelomično zaslužan i botoks, ali koji ubrizgava u vrat, a ne u čelo, a uz to odlazi i na laserske tretmane pomlađivanja nogu.

“Ti si definitivno božica, predivna si i oduzimaš dah”, “O nebesa, kakva lijepa dama”, Sviđa mi se tvoj stav”, “Najbolja od najboljih”, “Kosa ti je prekrasna”, “Ti ne stariš”, “Istinska ljepotica”, “Volim tvoj osmijeh”, “Ti si mi inspiracija, predivna izvana i iznutra”, samo su neki od tisuću komentara koje je dobila.

Imperij, Instagram

Tagovi:

Povezani članci:

Izbornik