OVDJE SE MOŽETE DRUŽITI SA UMILJATIM VUKOVIMA ALI I DRUGIM DIVLJIM ŽIVOTINJAMA!

Ukoliko vam je oduvijek bila želja približiti se vuku ili ga čak pomaziti, postoji mjesto na kojem to odmah možete učiniti!

U blizini Vancouvera nalazi se svetište životinja „Predators of the Heart“ koje organizira ture za sve ljubitelje ovih moćnih životinja kako bi ih izbliza upoznali i družili se s njima.

Prije samog početka ture, dočekat će vas Max i Kakoa, koji će vas upoznati sa samim svetištem koje se prostire na 10 hektara.  Također, biti će vam dodjeljen i vaš lični vodič te osoba koja se brine za vukove.

Tijekom obilaska, imat ćete priliku čuti neke zanimljive stvari o vukovima, njihovom ponašanju i prirodi, a u njihovu jedinstvenu ličnost moći ćete se uvjeriti izbliza.

Vukovi u svetištu ne nalaze se u kavezima. Budući da su pripitomljeni, možete se družiti s životinjama.

Svim zaljubljenicima društvenih mreža koji bi svoje iskustvo jedva dočekali podijeliti s drugima, svetište je omogućilo i dio ture posvećen savršenoj snimci svog druženja s vukovima.

Ova nevjerojatna avantura koštat će vas 200 dolara po osobi, a novac koji date na ulaznicu ide direktno za očuvanje prirodnog staništa vukova i pomoć životinjama.

Predators of the Heart“ osnovao je Dave Coleburn 1998. godine, a pored vukova tu možete naći i ostale životinje, baš kao u zoološkom vrtu.

Životinje koje tu prebivaju uglavnom su spašene i više nemaju mogućnost da budu vraćene u divljinu zbog potrebne brige i njege.

Na web stranici svetišta stoji: „Izađite vani i igrajte se! Istražujte, otkrivajte, pustite da sjeme zahvalnosti, naklonosti, suosjećanja i poštovanja prema ovim živim bićima klija i raste u vama. Volite, poštujte i brinite o svemu što je Bog stvorio – velikom i malom.„

Bez prirode, ni ljudi ne bi preživjeli“, poruka je koju svetište nastoji uputiti svojim posjetiteljima.

I.B., Instagram

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik