FITNESS IKONA SIMEON PANDA

Svi koji imaju profile na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama, a među interesima im je i fitness znaju za ime Simeona Pande.

Simeon Panda je proglašen jednim od 10 najvećih fitness influencera na svijetu po časopisu Forbes, a svoj utjecaj širi svojim profilima na Instagramu  na kojem ima 6,1 milijuna sljedbenika i Facebooku  gdje ima 5,5 milijuna sljedbenika, te Youtube-u preko 500.000 subscribera.

Simeon je rođen 1986. godine u Velikoj Britaniji, visok je 185 centimetara, a težina mu je oko 100 kilograma. Od mladosti, uključen je u različite sportove, od ragbija, do trčanja na 100 metara, no prvi susret s utezima je doživio 2002. godine i otad traje ljubav prema teretani i toj vrsti treninga. Iza sebe, Simeon ima i nekoliko bodybuildiung natjecanja, a 2013. godine osvojio je i Musclemania Pro status pobjedom na europskom prvenstvu.

Nakon svoje natjecateljske karijere, Simeon je često sudac na bodybuilding natjecanjima širom svijeta. Također, vlasnik je i linije fitness odjeće i rekvizita što ga čini uspješnim poduzetnikom u svijetu fitnessa, a ne samo influencerom.

„Nemam neku bodybuilding prehranu, kako svi misle. Prije bih rekao da jedem zdravo: pazim da unosim cjelovite namirnice provjerenog porijekla. Jedem obroke srednje veličine, ali jedem 5-6 obroka u danu. Na jelovniku su mi redovno integralna riža, piletina, riba, povremeno govedina, a od povrća najčešće biram šparoge, špinat i brokulu”, kaže Panda.

Svi koji žele steći, ali i zadržati mišićnu masu moraju puno vremena posvetiti svojim obrocima. Potreban je kontinuiran trud, ali i intenzivan trening, bez preskakanja, bez popuštanja. I tako iz dana u dan, mjeseca u mjesec, godine u godinu”, navodi Panda.

Pripremila: IMPERIj sila Foto: Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik