NAPADA ŽENE U KLUBOVIMA

Nakon vatrenog poljupca sa Madonnom koji je jedan u nizu Christina Aguilera prema informacijama “Radara” hvata ljubavnice na veliko. Dok je bila u braku sa Jordanom Bratmanom uhvatila se djevojke koja je posvjedočila da ju je Christina pozvala kući da se igraju. “Njihov tjelohranitelj rekao mi je da oni imaju dogovor da Christina može kući dovoditi djevojke. Srela sam je malo kasnije u toaletu, gdje mi je rekla da se voli igrati s djevojkama. Meni je cijela ta situacija bila čudna i odmaknula sam se. No, Aguilera je te večeri sasvim sigurno bila u lovu na cure.”

Glazbeni producent Marlon David, inače prijatelj nekadašnje djevojke Lindsay Lohan, Samanthe Ronson, tvrdi da je Christina Aguilera imala seks u troje s DJ-icom i još jednom djevojkom, piše The Sun. – Samantha je rekla da je imala seks u troje s Christinom u Mexicu prošli mjesec. Tada je shvatila da je Xtina pravi komad žene. Sam je rekla da je Christina napaljena kao brucošica – izjavio je Marlon. Pjevačica je već 2004 iznjela za časopis Elle o svojoj slabosti prema alkoholu i gledanju sexa u kojem glavnu ulogu igraju dvije djevojke, bez muškaraca. Isto je priznala da je probala drogu, ali je došla do zaključka da nije ni jedno ni drugo za nju.

Christina je rekla da voli sex i da voli gledati dvije napaljene djevojke. “Dvije djevojke su više sexy nego dva muškarca u krevetu” izjavila je Christina, te dodala: “Mi imamo bolji osjećaj za naša tijela. Nisam djevica.” A njezin idealan muškarac je pod zemljom, rekla je Christina. Nakon toga je ipak upoznala supruga Jordana Bratmana za kojeg se počela polako otvarati i priznala mu da je biseksualna kao i da je privlače žene. Brak je trajao sedam godina.

I.V., Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik