EMOCIJE NA SVE STRANE: MILIGRAM IZBACIO NOVU BALADU “CRNA KUTIJA”

Jučer, točno u podne, Miligram je izbacio svoju novu dugoočekivanu baladu „Crna kutija“, drugu po redu u izvedbi novog člana, pjevača Adija Šoše.

Crna kutija“ još je nakon same najave izazvala mnoštvo reakcija publike te se za nju tvrdilo da je jedna od najljepših balada koje je Miligram pripremio u posljednjih 10 godina.

Nakon pjesme „Karotida“ koja je pokupila samo najbolje komentare, Aleksandar MilićMili ponosno je izjavio da je ovo samo još jedna obećavajuća pjesma u nizu.

„Samo velike pjesme imaju tu privilegiju da Vas odvedu u dubine emocija i zato svi volimo tamo da odlazimo, tamo se nalazimo i prepuštamo se njima često na onakav način za koji u stvarnom životu ponekad nemamo hrabrosti. “Crna kutija” je upravo nastavak tog niza, nešto što je nastalo i ostaće tu za Vas kad god se poželite tih dubina“, spomenuo je Mili.

Pjesma je već skupila oko 350.000 pregleda, a komentari ne prestaju stizati.

Nema dalje, tekst ubija”, “Najljepša i najiskrenija, gori trending!”, “Silujem replay, odlična pjesma!”,  “Odlična stvar, bravo ljudi”, “Koliko emocije, prelijepo. Ponovo ste prevazišli sebe. Svaka čast, neki su od komentara.

Između ostalog, slušatelji su u komentarima pohvalili i novog pjevača MiligramaAdija Šošu.

Stvarno sjajna pjesma! Adi je maksimalno dobro legao Miligramu! Svaka čast!”, “Adi, sve što radiš – pozlatiš”, “Ovo baš prija srcu”, “Adi ubija kako pjeva! Bravo za Miligram”.

I.B., YouTube

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik