LAZAR ANGELOV NAJVEĆA FITNESS IKONA

Ako pratite “fitness ikone” na društvenim mrežama, onda vam zacijelo nije nepoznato ime Lazara Angelova. On je jednan on najpoznatijih fitness modela i influencera na svijetu.

Lazar Angelov je u svijest sporta ušao vrlo rano, a njegov prvi sport kojim se bavio bila je košarka kojom se bavio do odlaska u vojsku. No, nakon vojske, umjesto povratka u svijet košarke, okrenuo se fitnessu i danas, sa 34 godine, smatra ga se jednim od najutjecajnijih imena u svijetu fitnessa. Ono što Angelov ističe u svojim intervjuima je da su njegov izgled i forma rezultat potpune posvećenosti svojem fitness cilju.

“Jednako je teško održavati ovakav izgled, kao što je teško jednom ga postići. Doslovno 100% svojeg vremena posvećujem tome jer,  ako prestanem o tome brinuti, vrlo brzo ispadam iz forme.”, ističe Angelov.  Najveća mu je motivacija kada obožavatelji sa svih strana svijeta koji mu se javljaju i zahvaljuju na podršci i pomoći da i oni postignu svoje životne transformacije.

Lazaru je trebalo nekoliko godina da postigne svoj fitness izgled, ali ono što mu daje dodatnu vjerodostojnost jest činjenica da takav izgled održava tijekom cijele godine, već niz godina. Stoga, svakako vrijedi poslušati njegove savjete:

  1. Imajte na umu, morate biti strpljivi. Znate kako se kaže “Rim nije sagrađen preko noći”, pa tako ni dobra forma.
  2. Uspjeh je kombinacija ustrajnosti u treningu i prehrani, i ako jedan od tih segmenata zapustite, rezultat će izostati.
  3. Nemojte odustati. Budite spremni da ćete se suočiti s preprekama i poteškoćama, ali isključite odustanak kao moguće rješenje

Pripremila: Imperij sila Foto: Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik