LADY GAGA NAJAVILA NOVI ALBUM „CHROMATICA“, IZLAZI ZA PAR TJEDANA!

Fanovi koji su s nestrpljenjem očekivali najnoviji album Lady Gage, napokon su dobili sretne vijesti.

Do izlaska novog albuma naziva „Chromatica“, dijeli nas još samo par tjedana.

Pjevačica je na svojim društvenim mrežama objavila da će njen novi album ugledati svjetlo dana 10. travnja.

Također, postavila je i sliku ružičastog oblika za koji tvrdi da nije slika omota, nego poklon za njene vjerne obožavatelje.

Ovo nije omot albuma, napravili smo to da uživate u međuvremenu“, napisala je Gaga.

Chromatica“ je Gagin šesti album, a obuhvatat će 16 pjesama od kojih je za sada poznata samo jedna – Stupid Love, objavljena prije par dana.

Gagin posljednji album bio je „Joanne“, koji je objavljen 2016. godine, a njeni ostali albumi su „Artpop“,Born This Way“, „The Fame Monster“ i „The Fame“.

2018. godine pjevačica je objavila temu za film A Star Is Born, za koji je dobila Zlatni globus kao i Oskara za numeru „Shallow“ koju je izvela skupa sa kolegom Bradley Cooperom.

Priznala je da će novi album imati drugačiji stil u odnosu na country muziku sa posljednjeg albuma.

Najbolji način da opišem ‘Chromaticu’ je da sam sve svoje emocije, sav bol i sve poruke koje sam željela prenijeti svijetu, pretočila u glazbu za koju vjerujem da će biti zaista zabavna i energična. Želim da ljudi koji ga budu slušali dožive sreću“, izjavila je Lady Gaga.

View this post on Instagram

#AStarIsBorn 📸 @kevinmazur @gettyentertainment

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Neko me je pitao koji je moj cilj s ovim albumom, i možda zvuči smiješno kada to izgovorim naglas, no kažem im da želim stvarati glazbu koju će čuti veliki dio svijeta, koja će ljudima postati svakodnevni dio života i činiti ih sretnima svakoga dana“, dodala je pjevačica.

I.B., Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik