NEGIRALI GLASINE: SEVERINA I NJEN MENADŽER NISU PREKINULI SURADNJU!

Nakon Severininog koncerta u Ljubljani „The Magic Tour“, krenule su glasine kako su pjevačica i njen menadžer Alen Ključe prekinuli suradnju.

Već neko vrijeme, sa Severinine službene stranice na Facebooku sklonjeno je ime njenog menadžera, što je bilo dovoljno da svi pomisle kako između njih dvoje nešto ne štima.

Ipak, Severina je negirala glasine i objasnila kako je trenutno posvećena svom privatnom životu.

Nakon suradnje na doista magičnoj turneji, prepunim arenama, a za koju smo osvojili sve nominacije u zemlji, uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari. Ključe je veliki profesionalac, što dokazuje i njegova suradnja s najvećim svjetskim zvijezdama. Turneju nastavljam u travnju nakon korizme, do tada uživam u svakom trenutku sa svojom obitelji i doista ne mogu shvatiti zašto me uporno netko želi svađati i izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima“ , rekla je Severina.

Njen menadžer Ključe potvrdio je njenu priču., dodavši da se trenutno oporavlja od bolesti.

Upravo sam se čuo sa Severinom, uopće nam nije jasno odakle se pojavljuju ove glasine. Iza nas je velik i sjajno odrađen posao, trenutno smo fokusirani na različite stvari. Severina na privatnu situaciju, a ja nakon zdravstvenog oporavka pripremam Bocelija u Ljubljani i Celine Dion u Areni. Severina turneju nastavlja u travnju“, rekao je on.

Severina i Ključe počeli su zajedno raditi prije 7 mjeseci, nakon što je pjevačica prekinula dugogodišnju suradnju sa menadžerom Tomislavom Petrovićem.

Ključe je priznao kako je Severina veliki profesionalac sa izrazito velikim standardima. Tvrdi da pjevačica tačno zna što želi te da je s njom bilo lako uspostaviti suradnju.

Prije Severine, Ključe je bio menadžer i Doris Dragović, Ivani Banfić te Ivi Gamulinu Gianniju.

I.B., Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik