TYSON U SUZAMA: RADIO SAM GREŠKE ZBOG KOJIH SE KAJEM

Jedan od najboljih boksača svih vremena Mike Tyson slomio se i briznuo u plač u emisiji svog podcasta Hotboxin. Razlog je njegova profesionalna karijera, u kojoj je napravio brojne pogreške zbog kojih se danas kaje, te mu istovremeno nedostaje, ali se i boji čovjeka koji je nekoć bio.

“Poznajem umjetnost borbe i poznajem umjetnost rata. To je sve što sam u životu proučavao i zato su me se svi bojali u ringu. Bio sam razarač. Bio sam rođen za to. Danas se osjećam prazno jer nemam ništa. Ponizan sam i sada plačem jer nisam više ta osoba. Nedostaje mi taj Mike Tyson i ponekad se zbog toga osjećam kao pi….. Ali ne želim da taj Mike ponovno izađe van jer s njim dolazi i pakao. Bojim se tog čovjeka.”, kazao je suznih očiju nekada najopakiji čovjek na svijetu.

Tyson je postao najmlađi prvak svijeta u teškoj kategoriji sa svega 20 godina, četiri mjeseca i 22 dana. Bilo je to 1986. godine kada je slavio protiv Trevora Berbicka. Šest godina kasnije Tyson je osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja, no pušten je nakon tri. Njegova boks karijera je za napisati nekoliko knjiga.

Imperij tim

Tagovi:

Povezani članci:

Izbornik