SPLITSKA SUTKINJA DIGLA RUKE OD SEVERININOG SLUČAJA

Sutkinja splitskog Županijskog suda Lucija Lasić već po drugi put podnosi zahtjev za izuzeće iz sudskog vijeća.

Naime, sutkinja je bila na dužnosti donošenja odluke u žalbenom sporu između pjevačice Severine Kojić i njenog bivšeg supruga Milana Popovića o starateljstvu nad njihovim sinom.

Tijekom postupka, sutkinja Lasić bila je za to da se potvrdi presuda u korist djetetovog oca Milana Popovića.

Iako je sutkinjin prvi zahtjev za izuzeće sa ovog spora odbijen, predsjednik splitskog Županijskog suda Bruno Klein usvojio je njen drugi zahtjev, koji je sutkinja podnijela 28. veljače.

Prema informacijama medija, razlog zbog kojeg je ovaj zahtjev usvojen je neslaganje ostalih članova vijeća sa stavom sutkinje Lucije, ali i Severinina izjava za „Slobodnu Dalmaciju“ u kojoj je pjevačica „oplela“ po sutkinji.

Iako je riječ o prenesenoj izjavi još iz listopada prošle godine, sutkinja nije odustala od pokretanja postupka.

Zapravo ne znam zašto se čudim što mi se ovo događa i svom tom psihički sistemskom silovanju od oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene, a niti djevojčice nemaju sudsku ni društvenu zaštitu ni podršku za fizičko silovanje. Slično sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom spisu protiv oca radi oduzimanja meni kao majci mog djeteta i dodjele ocu na život i skrb od sutkinje Lucije Lasić, koja je već bila kažnjena zbog zlouporabe položaja 2014. godine i suspendirana sa Županijskog suda u Splitu, ali, prema mojim saznanjima, navodno ju je vratio gospodin Tomislav Karamarko dok je još bio na vlasti, a koja svaki put, dakle Lucija Lasić, dobiva ovaj spis koji, umjesto da ide drugom sudiji, uvijek dolazi kod nje, isti zakon primjenjuje i tumači kako bi nezakonito pretvorila u zakonito“, glasila je Severinina tadašnja izjava.

I.B., Facebook

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik