DINO RAĐA NAKON FILMA: “EMOCIJE SU ZAJEBANA STVAR….”

Nakon što su se slegli dojmovi biografskog filma o Dinu Rađi, ipak se nisu slegli dojmovi Dina na Facebooku: “Emocije su zajebana stvar. Mislis da si sve prosa u zivotu i nes ti promocije filma. I sve to prodje super. Skupe se ljudi koji su se isprepleli kroz zivot i karijeru, pogleda se, gricne zeru i popije pivo. Taman promislis aj super iden spavat. Aha. Kako ti kupus. Nisan oka sklopija do 4 ujutro a probudija se ka zec prije 8. Vrti se sve skupa po glavi i neda mira. Fala svima sta ste bili. Love you all.”

Premijera dokumentarnog filma “Rađa”, filma s dušom, autora Vojana Koceića održana je 05.03. u dvorani CineStara i dirnula je svakog od više od dvjesto Dinovih prijatelja. Film je rađen u: Splitu, Zadru, Zagrebu, Beogradu, Italiji, SAD-u, Grčkoj….a iako se o zvijezdama ovakvog “kalibra” snima film poslje njih, javnost je složna da je oduševio….I DA JE PRAVO VRIJEME.

NA PREMIJERI UZ ŽENU OBITELJ HULJIĆ I MRDULJAŠ

Gosti u filmu koji su govorili o splitskom košarkaškom velikanu, a bilo je ih je dosta, bili su između ostalih i njegov košarkaški brat Toni Kukoč, Velimir Perasović, naravno Božo Maljković, Vlade Divac, Larry Bird, Charles Barkley, Mirko Filipović. 

Dina je najviše pogodio dio koji se ticao majke. – Mater je umrla ima 15 godina i uvik je ona kad je vidin najtužniji moment. Iako su svi ti košarkaški uspjesi za mene jako emotivni. – kazao je Rađa koji se slikao sa mnoštvom okupljenih.

Imperij tim, Slobodna Dalmacija, FB

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik