STASSIE PONOSNO POKAZUJE SVOJE OBLINE

Anastasia Karanikolaou je Instagram zvijezda s više od 7 milijuna pratitelja na profilu. Poznata je po tome što je otvoreno podijelila svoju priču o plastičnim operacijama, te po svom YouTube kanalu. Osim toga, mnogi su za Stassie čuli zbog najbogatije 22-godišnjakinje na svijetu – Kylie Jenner.

Stassie često na svom Instagram profilu dijeli slike i videozapise svojih treninga i svakodnevnih obroka. Ovako se trudi da promoviše zdrav način života, kako bi njeni sljedbenici bili inspirisani da i sami počnu trenirati. Stassie je također bila potpuno otvorena kada su njene estetske operacije u pitanju, te je zbog njene iskrenosti mnogi u industriji poštuju.

Ona javnosti ne šalje nerealnu sliku svog izgleda, već sa svojim sljedbenicima otvoreno dijeli sve estetske tretmane koje je imala. Stassie se ne stidi svojih odluka, te je zbog toga cijenjena zvijezda društvenih mreža.

Stassie je poznata po svojim oblinama koje rado dijeli na svom Instagram profilu. Njen tonirani struk i trbuh su inspiracija mnogim djevojkama. Na profilu je pokazala svoje sposobnosti da radi čučnjeve, uz pomoć medicinske kugle kako bi povećala težinu. Ovo je jedan od najefikasnijih načina da izgradite zavidnu stražnjicu, a to dokazuje upravo njena figura.

Imperij vrelina, Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik