NAKON SKANDALA SA PRIVATNOM GOLIŠAVOM FOTOGRAFIJOM, NAJZGODNIJA GOLFERICA NA SVIJETU POTPUNO GOLA STALA PRED OBJEKTIV

Najzgodnija golferica Paige Spiranac, progovorila je o tome kako se osjećala kada je na internetu objavljena njena gola fotografija koju je slala bivšem momku.

Fotografija je procurila nakon što je prekinula s muškarcem kojem je poslala fotografiju. On je najprije fotografiju poslao svojim prijateljima, međutim ubrzo je počela kružiti među puno više ljudi, a Spiranac je počela dobivati brojne poruke stranaca koji su vidjeli fotografiju. Poruke su najčešće bile eksplicitnog sadržaja, otkrila je u svom podcastu.

Bilo je grozno, dobivala sam poruke od ljudi koje ni ne znam, a oni su me vidjeli u tako ranjivom izdanju. Bilo je odvratno. Kad sam se napokon suočila s tipom koji je to pokazao drugima, on mi je rekao: ‘Ti si drolja koja mi je to poslala i zaslužila si ovo“, prisjetila se lijepa golferica.

Na jednom takmičenju jedan muškarac je pred svima izvadio isprintanu golu fotografiju i tražio je da mu na taj papir da autogram. Priznaje i da su je ljutili dvostruki standardi – isti oni muškarci koji su je nazivali pogrdnim imenima zbog golišave fotografije su njoj slali fotografije svojih spolovila.

Paige je nakon toga odlučila gola pozirati za Sports Illustrated.Bila sam potpuno gola, to je bio najbolji trenutak za mene. Osjećala sam snažnom. Rekla sam da, ako će već izaći moja gola fotografija, želim da to bude pod mojim uvjetima. Tad sam vratila svoje tijelo pod svoju kontrolu”, kaže.

Imperij vrelina, Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik