BEN AFFLECK LJUBI 16 GODINA MLAĐU KOLEGICU SA SETA

Ben Affleck (47) je u vezi sa svojom kolegicom iz filma Deep Water, Anom de Armas (31), glumicom koja je porijeklom s Kube.  Prema pisanju časopisa People, njih dvoje su viđeni na večeri u Havani u subotu navečer, a prije toga su uočeni kako se ljube na aerodromu prije ulaska u privatni avion, piše Fox News.

Nema sumnje da su u vezi“, rekao je izvor blizak njima.

Nakon što su fotografirani u jednom restoranu u Havani, počelo se pričati da su zajedno, a upoznali su se na setu za film “Deep Water“, čije je snimanje završeno prije nekoliko sedmica. Njih dvoje su zajedno viđeni u nekoliko restorana i u shoppingu, zatim u šetnji Havanom, a na jednoj od objavljenih fotografija glumac grli svoju 16 godina mlađu kolegicu.

Ben Affleck je prethodno 10 godina bio u braku s Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, a poslije razvoda vezali su ga s producenticom Lindsay Shookus i modelom Shaunom Sexton. Ana de Armas je bila u braku s glumcem Marcom Clotetom od 2011. do 2013. godine. Ni Affleck ni njegova kolegica nisu se još oglasili ovom povodom u medijima, a film u kojem glume glavne uloge pojavit će se u kinima krajem godine.

H.B., Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik