SOTONISTI TVRDE DA SE STIDE KATOLIČKIH OBREDA U PEDOFILIJI

11/ 20  VATIKAN Kad jaganjci progovore SOTONISTI ENGLESKE ISTUPILI DA NEMAJU SLIČNE OBREDE SA SVEĆENICIMA U PEDOFILIJI

Upravo sada na stotine biskupa se suočava sa teškim optužbama koje moraju dokazivati pred sudom kako građanskim tako i Vatikanskim. Najviši katolički svećenik Engleske kardinal Vincent Nichols odbacio je tvrdnje da je štitio zlostavljanja djece ali je priznao da nije popisao tko su sve žrtve 1968 godine oca Johna Tolkiena u Birminghemu. To je bio najstariji Tolkienov sin. Novija istraživanja, piše Guardian, pokazuju da je i on sam kao dijete bio izložen seksualnim napadima te da su se oni događali pod krovom njegove roditeljske kuće. Vođa rimskih katolika u Engleskoj i Walesu optužen je za prikrivanje optužbi za zlostavljanje dječjih seksualnih zlostavljanja protiv svećenika i ispitan je. Nezavisnu istragu vodi posebno državno tijelo koje sadrži istražitelje i tužitelje. Iako je mnogo optužbi protiv kardinala on ne negira da su postojali svećenici koje je on odmah prokazao i devedesetih i 2000 te prijavio policiji. Tužitelji su konstatirali da tih prijava nema jer bi došli do njih.

Dakle krajem drugog mjeseca 2019. na summitu u Vatikanu kojeg je organizirao Papa Franjo dogodili su se šokovi. Kardinali su javno priznavali da su skrivali svoje prijatelje pedofile kako bi sačuvali ugled crkve. Također isti su plakali i kajali se, paralelno na ulicama Vatikana brojne žrtve su na svojim pultovima organizirano iznosili što su sve doživjeli od silovatelja ali i od Vatikana koji nije poduzeo ništa. Svećenik Francis McDermott (75) u Velikoj Britaniji osuđen na devet ipo godina zatvora. Proglašen je kriv za zlostavljanje šestero djece tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Nazvan je u medijima čudovište. (Francis slika na vrhu)

Istraga o zlostavljanju djece u Škotskoj dovela je do jezivog otkrića. Jedna od žrtava, Dave Sharp, posvjedočio je da je kao dječak bio silovan na “sotonističkim” zabavama. Sharp, koji je iz Glasgowa, također je opisao kroz kakvo je sve seksualno, fizičko i emocionalno nasilje prošao u katoličkom dječjem domu St. Ninian u mjestu Falkland u škotskom okrugu Fife, prenosi BBC. Ovaj dom je vodio katolički red Kršćanske braće, poznat po svom radu na evangelizaciji i edukaciji, ali i po brojnim skandalima sa seksualnim zlostavljanjem djece štićenika. Zlostavljanje ga je ostavilo s “doživotnom traumom”, rekao je Sharp. Neovisna istraga o zlostavljanju djece u Škotskoj pokrenuta je kako bi detaljno ispitala povijesno zlostavljanje u domovima za djecu. Sharp je apelirao na ravnateljicu istrage Lady Smith da od svjedočanstava žrtava složi “slagalicu” zlostavljanja i pozvao na “nacionalnu raspravu” na ovu temu.

SHARP JE IZNIO DA JE ZLOSTAVLJAN PO SOTONISTIČKIM RITUALIMA A SOTONISTI SE SLUŽBENO OGLASILI DA ONI NE KORISTE KATOLIČKE OBREDE

60-godišnji Sharp, koji je zlostavljan kao dijete od 1971. do 1975., odrekao se svog prava na anonimnost. On je završio u domu za nezbrinutu djecu kad je imao samo godinu dana, nakon što mu je majka umrla. Prošao je kroz nekoliko institucija prije nego što je smješten u katolički dom u Fifeu. Tamo ga je, kaže, “vrbovao” jedan od redovnika. Rekao mu je da ga voli, što mu, kaže Sharp, nikad nitko prije toga nije rekao. A zatim ga je silovao. Imao je 12 godina. Zlostavljanje se, objasnio je, uglavnom događalo u prostorijama za tuš, gdje bi za kaznu često bio natjeran da ostane stajati cijelu noć.

Jednom je napadnut jer je pitao gdje je njegov prijatelj iz doma, koji je bio nestao. Tek je kasnije doznao da se taj dječak ubio, vjerojatno također zbog trauma izazvanih zlostavljanjem. Pijani redovnik odveo ga je pod tuš, svezao mu ruke i usta. Zatim ga je, kaže Sharp, objesio na sajlu, zaprijetio mu da će ga ubiti ako ikome išta kaže i potom još jednom silovao. Dječake se slalo po cijeloj Škotskoj i Irskoj da bi ih se silovalo na “sotonističkim” zabavama.“Nakon tog dana sve što sam radio bilo je pod njegovom potpunom kontrolom.”, rekao je Sharp. Dalje je ispričao kako su “dvojicu ili trojicu” dječaka redovnici slali po Irskoj i Škotskoj kako bi ih se koristilo kao seksualno roblje na seksualnim zabavama punima alkohola, koje je opisao kao “sotonističke”. U silovanju su sudjelovali i svećenici, dodao je. Jednom je u Irskoj, tvrdi Sharp, deset muškaraca silovalo dječake naizmjence. On je pak otišao iz doma sa 16 godina, “bez ikakve druge uspomene osim trajnog zlostavljanja”.

Uskoro je postao ovisan o alkoholu i drogi, s čime se mučio sljedećih 25 godina. Više se puta pokušao ubiti, a završio je i u bolnici nakon živčanog sloma. Na kraju je, kaže, pronašao vjeru i odlučio “preokrenuti svoj život”. Zanimljivo je da je i Sotonistička crkva reagirala na tvrdnju svjedoka da su zabave na kojima su svećenici i redovnici silovali djecu bile sotonističke. “Oni su bili katolici i opisani su u izvještajima kao religozni. Ove seksualne zabave natopljene alkoholom bile su kršćanske, ne sotonističke”, napisala je Sotonistička crkva u objavi na svojoj službenoj Twitter stranici.

PERU

Kardinal Perua Juan Luis Cipriani Thorne našao se pod istragom u Peruu zbog prikrivanja pedofilije i zlostavljanja. Samo je ponudio ostavku i Papa ekspresno potpisao. Već 2013 predsjednik peruanske biskupske konferencije potvrdio je otpuštanje i laiciziranje pomoćnog biskupa zbog nedoličnog ponašanja, no mediji su otrkili zajedno sa nekim političarima da je riječ o pedofiliji. Nadbiskup Salvador Pineiro Garcia-Calderon iz Ayacucha potvrdio je u priopćenju 26. 09. 2013. da je pomoćni biskup Gabino Miranda Melgarejo (OPUS DEI), otpušten i da “Sankcija koju je Sveta Stolica primijenila na Gabina Mirandu Melgarejo je najstroža kazna za svećenika: potpuni gubitak svećenstva. Prema svjedočanstvima koje su prikupili istraživači “Caretas” biskup je zlostavljao dva mladića od 14 godina, ministranta i sjemeništarca. Također je kažnjen pomoćni biskup Lime i vojni biskup Guillermo Abanto Guzmán je laiciziran zbog optužbi da je ženi napravio kćer koju nije htio priznati.

Carlos Enrique Peralta Luna je peruanski svećenik koji je poslan kao upravitelj u školu u Peruu. Međutim, Peraltu je o tome izvijestio jedan njegov kolega pred velečasnim Juanom Vera, odgovornim za salezijance u Peruu, nakon što je pronađen u ponoć s djetetom u svojoj spavaćoj sobi. Slična se situacija dogodila 1995. godine, kada ga je nekoliko studenata prijavilo salezijanskom nalogu za seksualno zlostavljanje. Tom je prigodom vjerski disciplinski odbor naredio Peralti da se drži podalje od djece. Godine 1997. Peralta je uhićen u “centru za liječenje klerika” Marie’s House “u Tortuguitasu, pokrajini Buenos Aires (Argentina)”, piše list Contra Poder u Chiapasu. 1998. prebačen je u “novu crkvu Sv. Ivana Boska u Chicagu” za radničku dozvolu nadbiskupije koju je dobio zahvaljujući potpisu velečasnog Juan Vera, objasnio je isti medij. Međutim, kasnije je optužen za seksualno zlostavljanje četvero djece, pa je poslan u centar za liječenje u Virginiji.

MEXIKO

Marcial Maciel, utemeljitelj Kristovih legionara i prijatelj pape Ivana Pavla II., Imao je više od 20 optužbi za seksualno zlostavljanje od strane sjemeništaraca njegove zajednice, prema izvješću UN-ovog Odbora. Nakon Macielove smrti 2008. godine. Osam muškaraca koji su pretrpjeli zlostavljanje Maciela odlučili su poslati pismo redu legionara. Prema pisanju Associated Pressa, u pismu su zatražili status žrtve i pravo na naknadu za psihološku štetu i zlostavljanje. Od 1997. godine, kada su objavljene različite seksualne zloupotrebe Maciela, Kristovi legionari ignorirali su činjenice i žrtve optužili da su protivnici Crkve.

VELIKA SRAMOTA SAMOZVANIH KRISTOVIH LEGIONARA BIO JE MONSTRUOZNI PEDOFIL MARCIAL – RED JE OBNAVLJAN VIŠE PUTA I DALJE ŽRTVE TRAŽE ISTRAGE, PA ISTRAŽITELJI NADBISKUP CHARLES SCICLUNA DOLAZI U ISTRAGU KRAJEM TREĆEG MJESECA

Tek 2014. Sveta Stolica je aktivirala budućeg Papu Josepha Ratzingera koji je bio prefekt kongregacije za nauk vjere da istraži jesu li žrtve lagale. Ratzinger je sa svojim istražiteljem  utvrdio da su žrtve bile u pravu i dao naredbu legionarima da se ispričaju, objavio je BBC. Od 20 žrtava, 12 ih je dobilo naknadu od strane Vatikanske komisije za naknadu štete.

Red Kristovih legionara raspolagao je sa 25 milijardi dolara i prema istražiteljima radilo se o većinski pedofilskom redu. Glavna uporišta su mu Meksiko, SAD, Španjolska, Brazil i Kolumbija. Taj bogati red je u doba Macielova brojio oko 600 svećenika i više od 2500 sjemeništaraca, 1000 posvećenih laika i 30.000 aktivista, a sada ima 4 biskupa i 959 svećenika, ali samo 546 sjemeništaraca. Svi pripadnici reda bili su ustrojena kao vojska, rigoroznije od Opus deija. Svjedoci danas govore posebno žene da su bile ispranog mozga.  Buđenje u 5.20 urlanjem dežurne: „Krist je naš Kralj!“, na što se moralo glasno odgovoriti: „Dođi Kraljevstvo Njegovo!“ Za oblačenje i higijenu imale su pola sata. Jutarnje molitve trajale su od 5.50 do 6.30, od 6.30 do 7.05 misa, pa do 7.30 zajutrak.

Za pedofiliju, orgije i korupciju se znalo. Prva istraga je započeta 1956, ali je prekinuta uslijed smrti pape Pija XII. Iako je Papa Ivan Pavao II bio pri kraju svoga života povjereno je Josephu Ratzingeru, budućem Papi Benediktu XVI da pokrene istragu 2004 i suspendira Marciela, a 2009 počela je vizitacija Legionara, nakon koje je tada  Papa Benedikt XVI napravio čistke, no nemoral je bio toliko silan vanbračna djeca, silovanja djece, da je to bilo neshvatljivo ijednom umu. Privremeni glavni vikar imenovan 2012., biskup Sylvester Heereman evidentirao je 35 svećenika legije koji su optuženi zbog zlouporabe malodobnika, mnogi su prošli bez sankcija, ali sve se počelo urušavati čitavi red, na svjetskom nivou. Dana 04.11. 2014., nakon opsežnog procesa reforme, Vatikan je odobrio izmijenjene ustave kongregacije. Legionare je napustilo mnogo svećenika i bogoslova. Neki su se formacijski centri i apostolati također zatvorili. No Kristove legionare htjeli su nasljediti „moralni ljudi“ i obnoviti sramotu koja je nanesena imenu i redu od osnivača. Istrage još uvijek nisu gotove i žrtve traže  proširenja kao i zadovoljštinu pravde.

Istražni tim Imperij, BBC, The Guardian, ABC

Tagovi:

Povezani članci:

Izbornik