HARI MATA HARI META LOPOVA: IZ HOTELSKE SOBE MU UKRADEN SAT VRIJEDAN 15.000 EURA

Bosanskohercegovački glazbenik Hari Mata Hari sasvim sigurno više nikada neće svoje skupocjene stvari ostavljati u hotelskim sobama. Naime, portal Express je prenio kako je pjevač ostao bez Rolexa vrijednog oko 110.000 kuna i to nakon finalne večeri Beovizije u Beogradu.

Sat je nestao pod još nerazjašnjenim okolnostima, a neko je mudro iskoristio priliku, jer se znalo da će Hari biti van ssvoje sobe gotovo cijelu večer.

Hari je ostavio sat na stolu u hotelskoj sobi i otišao na nastup. Nije ni pomislio da sat može nestati. Kad se nakon nastupa vratio u sobu, bio je šokiran. Odmah je sišao na recepciju prijaviti nestanak i zatražiti snimku sigurnosnih kamera. Osoblje mu je izašlo u susret i odmah su mu dali snimke na uvid“, otkrio je blizak izvor za Express.

Osim čistačice koja godinama radi u hotelu, nitko nije primijećen u hodniku na prvom katu. Nikome nije bilo jasno kako je moguće da pjevaču nestane vrijedan sat, dok ponovno nisu ušli u sobu i vidjeli da je zaboravio zatvoriti vrata terase“, dodao je izvor te naglasio kako je lopov ušao kroz balkonska vrata.

H.B., Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik