JELENA ROZGA KAO MODNA INSPIRACIJA: DOMAĆI DIZAJN I „RECIKLIRANI“ NAKIT

Već je poznato kako pjevačica Jelena Rozga oduševljava modnim kombinacijama.

A još jednom nas je uspjela iznenaditi na otvorenju prve trgovine dizajnerice Diane Valjevac.

Jelena je za ovaj povod izabarala ‘malu crnu haljinu’ naglašenih ramena, koju je dizajnirala sama Diana Valjevac.

View this post on Instagram

Nakon 10 godina stvaranja, sinoć je dizajnerica @dianaviljevac svečano otvorila novu modnu oazu, smještenu u Dežmanovom prolazu, koja nudi raskošnu selekciju dizajnerske odjeće. Otvorenje nisu propustile brojne ljubiteljice modnog izričaja Diane Viljevac poput Jelene Rozge, Mare Bratoš, Ivane Petković Čevre, Lidije Lešić, Karle Zelić i drugih. Novi prostor prostire se na dvije etaže i svojim kupcima priča elegantnu modnu priču kroz besprijekoran koncept uređenja uz minimalističke detalje koji pružaju osjećaj profinjenosti i dobrodošlice. Prostor je otvoren nježnim, toplim tonovima, umirujućim drvenim linijama, ali dinamično razbijen kontrastnim rješenjima poput industrijskih elemenata, grubljeg poda i crnih detalja. Dio ekipe koja je pohodila otvorenje skriva se u ovom postu. •više na linku u opisu profila• • • • • #modahr #fashion #styling #dresstoimpress #fashionphotography #style #fashionstyle #fashionaddict #fashionista #instastyle #instafashion #hrvatskimodnidizajn #openingparty #dianaviljevac

A post shared by Moda Hr (@modahr) on

Haljinu je sparila sa popularnim Balenciaga salonkama i Guccijevom torbicom.

Pjevačica se odlučila za tek nešto šminke i jednostavnu raspuštenu frizuru, kojima je samo dodatno naglasila svoju ljepotu.

Svoj stajling ukrasila je naušnicama koje su se savršeno uklopile u cijelu priču, a primjetili smo da je iste nosila na Danu najbolje domaće glazbe.

Jelena je pokazala ne samo da zna što odabrati od odjeće, nego i da je uvijek vjerna domaćoj kvaliteti te da joj nije problem „reciklirati“, a to se danas ne viđa često.

I.B., Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik