“ŽENSKAR” CHARLIE SHEEN SILOVAO DVA PRIJATELJA!!!

Premijera se održala u jednom kinu u Los Angelesu, a danas 48-godišnji Feldman u filmu je ispričao gorku istinu o tamnoj strani Hollywooda dok su on i Haim bili djeca. Među zlostavljačima koje glumac spominje našao se i Charlie Sheen. Za slučaj se zainteresirao i FBI. Holivudski glumac Corey Feldman nedavno je istaknuo kako će u najnovijem dokumentarnom filmu izložiti ljude koji su zlostavljali njega i njegova pokojnog prijatelja Coreyja Haima, a dokumentarac “My Truth: The Rape of Two Coreys” sada je ugledao svjetlo dana.

Charlie Sheen je imao 19 godina kada je silovao Haima koji je imao 13 godina. Sve je već 2017. medijima ispričao prijatelj pokojnog Haima, glumac Dominick Brascia a sada se akutaliziralo. “Corey mi je rekao da su on i Charlie na snimanju filma pušili travu i onda se seksali. Nakon toga Charlie je prema njemu bio hladan i nezainteresiran. Nije se više htio družiti s njim.”, rekao je Brascia. Čudno je to kako su Sheena baš sa 19 godina zanimala djeca od 13, pitaju se producenti zar nije mogao naći vršnjake?

Glumac u filmu tvrdi kako mu je Haim, glumac koji je preminuo 2010. godine, rekao da ga je Sheen silovao dok su 1986. godine snimali film “Lucas” Stevena Spielberga. Feldman se rasplakao dok je prepričavao što mu je prijatelj rekao.“To nije bilo samo jednom. Dok mi je prepričavao zlostavljanje, ušao je u sve detalje.”, kaže Feldman. Ističe kako je Sheen glumca silovao drogiran usred bijela dana, dok je bilo tko mogao proći i vidjeti što se događa.

Bivša Feldmanova supruga Susannah Sprague, od koje se glumac rastao 2009. godine, također je ispričala da joj je Haim rekao sve detalje silovanja. Oni nisu jedini koji kažu istu priču o Sheenu, javlja Daily Mail. Majka pokojnog je pokušala spasiti Sheena ali sve je izašlo u javnost. Nekoliko njihovih kolega složilo se o tome. Charlie Sheen potrudio se da njegov životni sexualni alibi učvrste čak tri razvoda, lažna ljubav prema ženama i petero djece. Na najnovije optužbe upitno je dali će se pokrenuti službena istraga protiv popularnog glumca jer ga tereti još jedan mlađi kolega.

Imperij, Daily Mail

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik