LIJEPA GESTA NAŠEG GLUMCA: SLAVKO SOBIN PONUDIO POMOĆ SVOJIM STARIJIM SUSJEDIMA

Naš poznati glumac Slavko Sobin je na svom profilu na Instagramu objavio post u kojem je napisao da nudi pomoć starijim susjedima u vrijeme krize koronavirusa.

Ako nekome od “starijih” susjeda treba pomoć s odlaskom po namirnice i slično, dok traje ovo ludillo, slobodno se javite. Slavko“, stoji na ceduljici kojom je glumac ponudio pomoć susjedima.

Kad smo bili dica i igrali se ispred zgrade, bilo je najnormalnije da nam netko od starijih susida s prozora vikne da mu odemo po jaja i mliko. Otišli bi u dućan, odnili im gore, pitali Jel mogu dobit čašu vode i sišli se nazad igrat. Nit sam ja nešto pretjerano plemenit, nit je ovo moja ideja (hvala @modakomoda na postu iz susjedstva u San Franciscu) i dio mene čak misli da je seljački što ovo stavljam na instagram umjesto da to radim privatno i skromno, ali ako mogu bit primjer bar pet, šest mlađih ljudi, isključivo na temelju vlastitog odgoja, evo – ponudi pomoć. Tebi ništa, susidu sve“, napisao je u opisu fotografije.

Njegovi brojni fanovi sa pohvalama su dočekali njegov plemeniti čin. Fotografija je skupola preko 5 tisuća lajkova, a kometiralo ju je preko 120 ljudi. Slijedimo svi primjer našeg poznatog glumca i pomozimo ljudima oko sebe.

H.B., Instagram

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik