POVRATAK U STILU: ELEMENTAL NAKON 5 GODINA IZBACIO SINGL „HEJ, SANJALICE“

Hrvatski pop sastav Elemental uglavnom se bavio društvenim, socijalnim i ljubavnim temama.

No, nakon pet godina pauze vratili su se u stilu pjesmom koja govori o tome kako ponekad samo treba zastati, nasmijati se i reći ‘sve će biti u redu’.

 „Hej, sanjalice“ smo napravili u jednom opuštenom sessionu kod Remi u stanu. Bilo je to jedno sunčano popodne, oni dani kad se sve čini kao da je na svom mjestu. Naša nova pjesma kojom slavimo sve sanjare i njihove snove! Iskreno mislimo da takvih pjesama fali, pogotovo u ovo vrijeme kada je nekako sve više sivo nego šareno. Fali pjesama koji će nam svakodnevici dati i malo boja, a da nisu nužno ljubavne tematike. Nakon „Goli i bosi“, ovo je naša najaktualnija himna i posveta svima onima koji ne odustaju, utopistima i sanjarima, sakupljačima „malih“ stvari“, rekao je je Luka Tralić Shot, jedan od članova benda.

Za inspirativne ilustracije koje se pojavljuju u spotu pjesme, bilo je zaduženo Klošarenilo, čija je autorica umjetnica Maida Ljubuškić.

View this post on Instagram

hej, sanjalice #elementalband #hejsanjalice

A post shared by May (@klosharenilo) on

Klošarenilo je zajednica pozitivnih ljudi koju je Maida okupila na svojim društvenim mrežama, i ona ih tu svakodnevno uveseljava svojim ilustracijama baziranim na svakodnevnici života.

Animaciju za spot potpisuje Nevio Smajić, a za režiju su odgovorni Ante Zvonimir Stamać i Konrad Lovrenčić.

I.B, Instagram

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

No results found

Izbornik