Milijuni psihickih bolesti cekaju Hrvatsku zbog mjera!

Tema o kojoj se šuti opasnija je od glasne svjetske teme. Koliko će građana izdržati psihički? Dok su epidemiolozi i pulmolozi maksimalno okupirani oboljenima od COVIDA 19, mediji ne omogucavaju nezavisnim psihijatrima da istupe o najvecoj epidemiji psihickih bolesti koje su svjesno ili nesvjesno uzrokovale mjere i “ratno stanje” u kojem se nalazimo sa virusom u zraku. Jesu li mjere u svijetu pretjerane i pretvaraju li zdrave ljude u bolesnike? Kako je milijune gradana izgubilo posao, navike, osnovne socijalne potrebe, vise se ne moze skriti da je depresija i anksioznost pocela bujati pa sve do težih slomova živaca i psihoze.

Psihoze već postaju trajni duševni poremećaj u kojem bolesni nisu niti svjesni bolesti već se podižu protiv svih neovisno o starosnoj dobi. Mnogi sa psihickim poremecajima imaju strah i stid od stigme a i nece doci na red kod psihijatra tijekom corona krize. Suicidi i nasilje poceli su biti obiljezje 2020. godine te tako ulazimo u 2021. Nasilje u obitelji, ovisnosti, razvodi, duhovna i mentalna nemoc, frustracija, beznađe, neizvjesnost. Mjere Vlade zatvaranjem drustvenih aktivnosti nisu polucile rezultate u opadanju broja zarazenih ali je opasno i ispod sjene porastao broj mentalno oboljelih. Nametnute mjere cak su stvorile toliku paranoju da se gradani koji su se namjeravali cjepiti sumnjaju i u cjepivo zatrpani tekstovima o kontroli misli, čipovima, brzoj smrti, itd…

ISTUPAJU UGLAVNOM PSIHIJATRI KOJI LIMITRANO GOVORE KAKO SE NOSITI SA KORONOM, NO POTPUNO JE ZANEMARENA ČINJENICA – POSLJEDICE I ZAŠTO TREBA PREKINUTI OVAKO DRASTIČNE MJERE

Unatoc zrtvama koje su podlegle Covidu 19 brojni ugledni psihijatri boje se javno istupiti da ce ovakve asocijalne mjere – trajno mentalno ubiti milijune mladih. Vlada Hrvatske smatra da je manje opasna mentalna bolest i stres od Covida 19 koji zapravo cirkulira zrakom i jedina izolacija zapravo bi efikasna bila da izoliraju kisik i zrak. Nesumnjivo komorbitetne osobe da nisu imale Covid19 imale bi sansu da spase svoj zivot. Imamo do sada asimtomatske, simptomatske sa temperaturom slicne gripi i teze sa upalom pluca vrste bolesti. Takoder i mladji ljudi koji nisu imali zdravstvene probleme navodno imaju nuspojave ali to je vrlo mali broj i pogada (osjetila okusa i mirisa, te glavobolju i grlobolju)

Nakon sto se utvrdilo da kafici i restorani koji se pridrzavaju pravila nisu uzrocnici, i dalje je jasan porast zarazenih jer je virus u zraku a ne samo u ugostiteljskim, gastronomskim, sportskim i drustvenim djelatnostima. Broj psihickih bolesti do antitjela ce se popeti na milijun i polako se penje a iskusnih psihijatara je sve manje. Vrijedi li zrtvovati mozak, vrsiti zabrane i represije? Stres uzrokuje infarkt i mozdani udar, te psihicke bolesti. Uz najveci trud stozera Hrvatske postavlja se pitanje, zele li nam dati anketu na koji nacin da umremo. Od straha, stresa, sloma zivaca, covida….

Vlada ocito nije svjesna aktualnih problema pa se bavi medijskim raspravama i svađama zanemrajući mentalno stanje nacije. Takođe znanstveno savjet Plenkovića ignorira najozbiljniju temu po štetu zdravlja, društva i gospodarstva koje ce usljediti nakon cjepiva tj. vracanja pod novo normalno. Sveopcu paniku treba obustaviti kako bi sto vise zdravih docekalo normalno proljece i ljeto a ne smak svijeta. Pacijenti preklinju vlade da nas izvedu iz mraka ludila koje je strašnije od smrti.

Imperij.com je prestao pisati prilikom ove pošasti i straha koji su uzeli u ruku nas umjesto mi njih. Također spremamo osnovni stimulans da se pokrenemo i možemo samoodržavati.

Autor Ivan Vidović

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik